В наличност

1 Piece Hair Brush Holder Черен пластмасов дисплей Rack Hair Styling Brush Stand Фризьорски инструмент стелаж аксесоари

(0)
13.03лв. 18.09лв.
Инв.: t270106
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Добре дошли в нашия магазин.

Нашите продукти са с достъпни цени и добро качество. Ние подкрепяме дропшипинг и търговия на едро. Ако искате да работите с нас дълго време, моля свържете се с нас и ние ще ви дадем много изгодна цена. Много поздрави!

[ОТЛИЧЕН ДИЗАЙН] Този държач за гребен за коса е проектиран с 8 дупки с различни размери, подходящ за повечето ролкови гребени, четка за възглавници, редовни гребени и др.

[ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ] Този рафт за оформяне на четка за коса има множество приложения, може да се използва за стелажи за съхранение или стелажи за дисплей, това е най-добрият избор за вашето домашно съхранение.

[ПРОФЕСИОНАЛЕН ПРОДУКТ] Този козметичен инструмент за оформяне на косата е идеален за професионалисти Фризьорски Salons.It също може да ви бъде много полезен в спалнята или банята на вашия дом и можете да намерите това, от което се нуждаете, с един поглед.

[EASY TO ISE] Лесен за инсталиране, поддържайте инструментите за коса организирани и направете работния плот чист и подреден. Рафтът за гребен е чудесен подарък за жени приятели или членове на семейството.

Цвят: Черен

Материал: пластмаса

Съдържание на пакета:

1 * Четка за коса Гребен Holder

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Плащане:

1) Приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез защитения платежен процесор ESCROW.

2 Ако не можете да платите веднага след приключване на търга, изчакайте няколко минути и опитайте отново. Плащанията трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

Превоз:

1) Доставка по целия свят (с изключение на някои страни и APO / FPO)

DHL UPS TNT FEDEX отнема от 3 до 7 дни, EMS отнема 8 до 12 дни. Пощенската въздушна поща отнема от 2 до 8 седмици. Но всичко зависи от страната, която ще бъде доставена.

2) Транзитното време на услугата се осигурява от превозвача и изключва почивните и празничните дни. Транзитното време може да варира, особено по време на ваканционния сезон.

Обратна връзка:

1) Ранното потвърждение на купувача ще бъде високо оценено след получаване на артикулите.

2) Тъй като вашите коментари са много важни за развитието на нашия бизнес, искрено ви каним да ни оставите положителен коментар, ако сте доволни от нашия продукт и услуга.

3) Свържете се с нас, преди да оставите отрицателен или неутрален коментар. Ние ще работим с вас, за да разрешим всеки проблем. Благодарим Ви за разбирането! Бележка:

1. Поради разликата между различните монитори, изображението може да не отразява действителния цвят на елемента.Гарантираме, че стилът е същият, както е показано на изображенията, но не и същото представяне в различни тела, отколкото в модела.

  • Име на марката : FGHGF
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти