В наличност

Четка за почистване на съдове за почистване на котлони Начало Кухня Стоманена топка Спестяване на труда Инструмент за почистване на мивка Висяща дупка Дълга дръжка Ергономична

(0)
5.69лв. 7.10лв.
Инв.: t273463
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Характеристика:

【СТОМАНЕНА ТЕЛЕНА ТОПКА】Четката за почистване е проектирана с топки от стоманена тел, която е мощна при обеззаразяване и спестява усилия при почистване. Топките от стоманена вълна са здрави, издръжливи, за многократна употреба и не се деформират.

【ДЪЛГА ДРЪЖКА】Четката за скрубер за чинии е дълга около 20 см / 7,87 инча и има дълга дръжка, което я прави лесна за използване. PP пластмасовата дръжка приема разширен дизайн, което я прави лесна за захващане и неплъзгане по време на употреба.

【ШИРОКО ПРИЛОЖЕНИЕ】Стоманените телени четки за топки се използват широко в тенджери, домашни кухни, мивки за почистване, банкови тигани, барбекю скари, купи, ястия, котлони и др. Лесен за почистване, спестяващ време и усилия.

【РАЗГЛОБЯЕМ ДИЗАЙН】Топката от стоманена тел е подвижна, което улеснява почистването на счупените частици вътре и я прави по-хигиенична. Пластмасовата глава на дръжката има дълги щифтове, които могат здраво да хванат топката от стоманена тел.

【ВИСЯЩО СЪХРАНЕНИЕ】Краят на дръжката е проектиран с висящ отвор за лесно окачване, съхранение и сушене, което ви позволява да използвате пространството на кухненската стена и да поддържате плота чист и подреден.

Спецификации:

Цвят: зелен, син

Материал: стоманена тел + PP

Размер: (L x W) около 20 x 6cm / 7.87 x 2.36inch

Пакетът включва:

1pc x Четка за скрубер за

чинии Бележка:

1. Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2. Моля, позволете 0,5-2 см разлики поради ръчно измерване.

  • Произход : континентален Китай
  • Стил : Ръка
  • Характеристика : Екологично чист
  • Материал : Неръждаема стомана
  • Име на марката : HOUSEEN
  • Употреба : Кухня

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти