В наличност

2PCS мокро/сухо плосък моп кърпа микрофибър етаж моп замяна за Swiffer метач машина миене лесно да се замени

(0)
15.02лв. 20.28лв.
Инв.: t283587
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Разширена професионална подмяна на моп за многократна употреба, съвместима с по-бърз почистващ прах. Подходящ за всички видове подови настилки, включително естествена твърда дървесина, керамични плочки, ламинат, балатум и винил.

Спестете пари: праховите подложки за еднократна употреба струват стотици долари през живота на подовите мопове. Издръжливата подложка за турбина от памучен плат е по-издръжлива, по-чиста и спестява пари.

Ултра дебелите микрофибърни подложки по-добре абсорбират, когато са мокри и улавят праха, когато са сухи. Напръскайте и измийте или вземете космите на домашните любимци веднага при почистване!

Подложка за машинно пране: подложката за подмяна на моп се измива заедно с измиване на кърпи, опазване на околната среда и лесна за повторна употреба! Уникалният дизайн на пръстена е много подходящ за семейства, кухни, гаражи, офиси, общежития, апартаменти и училища!

Съвместим: турбинната подложка може лесно да свърже повечето глави за моп. Подложката е съвместима с за Swiffer метач прах моп!

Цвят: зелен

Материал: влакно

Съдържание на пакета:

2 * Кърпа

за моп Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

За дропшипинга

1) Приемаме дропшипинг, имаме много опит в дропшипинга и няма да поставяме никакви реклами и материали в поръчката.

2) Приемаме CSV файл (Excel File), за да се справим с поръчката за групови поръчки. Просто трябва да платите при една поръчка на Tynki-maszynowe-lodz.eu.We ще се справят с вашите поръчки, като се придържат към excel file.you можете да ни изпратите CSV файл, който се свързва с всички customerrsquos информация (име, имейл, пълен адрес etchellip) и информация за поръчката (цвят, количество). Ще предложа обща цена. Просто трябва да направите една поръчка на Tynki-maszynowe-lodz.eu, след като платите за нея.Ще заредим файла Ви в нашата система и ще обработим поръчките Ви, кодирайки файла Ви.

След като изпратим поръчката, ще изпратя обратно CSV файла с проследяващи кодове.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти