В наличност

360° Въртящ се регулируем почистващ моп, триъгълен почистващ моп с автоматична функция за изстискване на вода за сухо и мокро

(0)
64.03лв.
Инв.: t278619
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

360° Въртящ се регулируем почистващ моп, триъгълен почистващ моп с автоматична функция за изстискване на вода за сухо и мокро

[Направете почистването по-лесно] Почистващата тава приема най-новия тип триъгълен дизайн, 360° въртяща се глава за моп ви позволява да не оставяте прах в мъртвия ъгъл, лесно да разрешите упорития прах в ъгъла на стената, тавана и прозореца.

[Кажете не на опасността] Изключително дълъг 1,3-метров стълб за лесно достигане до места за прах и ви помага да елиминирате праха по по-прост начин

[Премиум материал] Мопът е оборудван с удебелена и криптирана микрофибърна кърпа за моп, която може бързо да абсорбира вода в рамките на 5 секунди и има превъзходна адсорбционна способност, здраво заключваща се в праха.

[Защитете ръцете си] Мимически дизайн за почистване на миенето на ръцете, интегрирана функция за автоматично изстискване на вода, освободете ръцете си.

[Дизайн, спестяващ място]Почистващият моп може да се съхранява във вертикален ъгъл, заемайки по-малко място, също и за бързо изсушаване. Работи с: камък, плочки, ламинат, твърда дървесина, винил, бамбук, цимент, дъски и гипсокартон.

Материал: пластмаса

цвят: Бял / син

Съдържание на пакета:

1 x Триъгълен моп (самият моп не идва с моп)

6 x Моп

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти