В наличност

стенен диспенсър за паста за зъби сладък котка форма въртяща се паста за зъби стойка ръчна паста за зъби изстискване стойка за баня

(0)
7.61лв. 15.23лв.
Инв.: t273446
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Хигиенично и чисто: За да предпазите четката си за зъби от прах, нашият диспенсър за паста за зъби за стенен монтаж разполага с обратима чаша за вода за уста с вградена катарама, която лесно може да се обръща и съхранява.

2.Удобен и практичен: Този диспенсър за паста за зъби за стенен монтаж е лесен за поставяне върху всяка гладка повърхност с малък прав байонет, който е съвместим с повечето пасти за зъби.

3.Привлечете вниманието: Със сладка и привлекателна котешка форма, този диспенсър за паста за зъби за монтиране на стена ще направи банята ви по-красива и щедра. Децата ви ще обичат да си мият зъбите с този дозатор с форма на карикатура.

4.Multi-функционален: Независимо дали трябва да стиснете паста за зъби в банята, почистващ препарат за лице в кухнята или продукти за грижа за кожата в хотела, този дозатор за монтиране на стена може да се адаптира към различни сценарии.

5.Спестете място: С дизайн, монтиран на стената, този дозатор за паста за зъби не заема място на плота, което прави банята по-просторна. Тя може да се монтира лесно без нокти или повреда на стената.

Описание:

Дръжте вашите паста за зъби тръби чист и подреден с тези сладки карикатура форма ролки. Те са лесни за използване и могат също така да изстискат почистващ препарат за лице и други продукти. Ролките имат прахоустойчив капак и силно лепило, което се придържа към стената без нокти или повреди. Те са удобни и практични за вашата баня.

Спецификации:

Материал: AS + немаркиращ стикер + неръждаема стомана

Размер: 14 * 11 * 8 см

Опаковъчен списък:

Диспенсър за паста за зъби за стенен монтаж*1

Забелязвам:

1.Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

2.Поради различното ръчно измерване, моля, позволете 1-2 см разлика в размера.

  • Материал : Пластмаса
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти