В наличност

Настолна прахосмукачка Мини USB акумулаторна безжична чистачка Инструменти Преносим многофункционален ръчен аксесоар за прахосмукачка

(0)
20.42лв. 40.85лв.
Инв.: t241334
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1. Всмукателна мощност: Тази настолна прахосмукачка има силна всмукателна мощност, която може бързо да абсорбира прах и фини частици от клавиатури, лаптопи, бюра и други повърхности.

2. По-тиха работа: Поддържайте заобикалящата ви среда спокойна, докато почиствате с нашия дизайн с нисък шум. Настолната прахосмукачка няма да безпокои никого наблизо, тя е до 50% по-тиха от другите модели.

3. Въздух без прах: Отличаваща се с филтър с микропори, тази настолна прахосмукачка премахва вредните частици от въздуха, осигурявайки хладно и безпрахово жилищно пространство за вас и вашето семейство.

4. Лесен за носене: Компактният му размер от 2.36x2.36x1.57in и лекият дизайн го правят лесен за носене и не заема място. Кажете сбогом на трохи и прах с тази настолна прахосмукачка.

5. Безпроблемна поддръжка: Бързо изплакване и отделяне.С разглобяемия дизайн на настолната прахосмукачка почистването е лесно, тъй като кошчето за прах и филтърът могат да се изплакнат с вода след употреба.

Описание:

Неговата силна всмукателна мощност и дизайн с нисък шум го правят идеален избор за отстраняване на примеси от бюрото ви. Компактната и лека конструкция го прави лесен за почистване, докато ефективният филтър осигурява отлично отстраняване на замърсявания и прах. Поддържайте чиста и организирана работна станция с тази малка, но мощна прахосмукачка.

Функции:

1. Материал на продукта: pp, електронни компоненти

2. Размер на продукта: 6 * 6 * 4cm / 2.36 * 2.36 * 1.57in

3. Тегло на продукта: около 90g

4. Цвят на продукта: бял / розов / син / оранжев

5. Капацитет на батерията: 500 mAh

6. Работно напрежение: 3.7V

7. Време за зареждане: 3H

списък:

Настолна прахосмукачка*1

Кабел за зареждане*1

  • Произход : континентален Китай
  • Употреба : Почистване на домакинството
  • Характеристика : Екологично чист
  • Стил : Ръка
  • Материал : Пластмаса
  • Номер на модела : Настолна прахосмукачка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти