В наличност

Четка за пукнатина за баня с двойна употреба TPR Crevic четка и прозорец Санитарни консумативи за балкон Баня Кухня Living

(0)
6.91лв. 13.81лв.
Инв.: t246129
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Направете почистването бриз с нашата четка за баня! Този многофункционален инструмент се удвоява като мини четка за чистачки и малка чистачка за прозорци. С удобен захват е лесно да се борави и просто да се изплакне с вода след употреба. Кажете сбогом на досадните замърсявания и мръсотия с нашата универсална четка за пукнатина днес.

Спецификации:

Материал: PP, TPR

Единичен размер: около 16,8 * 6,3 см / 6,61 * 2,48 инча

Опаковъчен списък:

1бр * Прозорец гумен

Вижте повече подробности за

продукта 1.Дълготраен и устойчив: Изработен с отлични PP и TPR материали, тази мини четка за чистачки осигурява издръжливост и устойчивост. Няма да навреди на ръцете ви и няма миризма. Освен това не се деформира лесно, осигурявайки ефективно почистване на прозорци, огледала, плочки и др.

2.Гъвкави способности за почистване: Комбинирайки функциите на гумен прозорец и четка за пукнатина, този мини инструмент премахва мръсотията и праха с лекота.Гъвкавият му дизайн позволява ефективно почистване на тесни пространства, предотвратяване на петна от вода и оставяне на повърхности без петна.

3.Удобен спътник за почистване: Трансформирайте рутината си за почистване с нашата мини четка за чистачки. Този удобен спътник за почистване е идеален за справяне с мръсотия, прах, мръсотия и петна от вода върху множество повърхности, от пукнатини в банята до подове в хола. Използвайте го, за да поддържате кухнята, колата и балкона си блестящи чисти.

4.No-Troublesle Поддръжка: Мини четката за чистачки е оборудвана с удобен отвор за закачалка, който може да бъде монтиран на стената за подредено съхранение. Неговите универсални почистващи способности го правят идеален за стъкло за баня, огледала, плочки и прозорци. Просто изплакнете с вода, за да я запазите в най-добри условия.

5.Практичност над границите: С тази мини четка за чистачки комбо опит безпроблемно почистване на вашата мивка, душ или прозорец.Ергономичната дръжка осигурява удобен захват, което улеснява прилагането на натиск.

  • Тип : Компютърна четка
  • Употреба : Почистване на домакинството
  • Номер на модела : Гумен прозорец
  • Произход : континентален Китай
  • Стил : Ръка
  • Материал : TPR
  • Характеристика : Екологично чист

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти