В наличност

367Елегантен принцеса вдъхновен декоративен модерен сватбен сърдечен чадър

(0)
9.12лв. 13.41лв.
Инв.: t242369
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Характеристики:

ООТДТИ

Този чадър във формата на сърце се откроява с уникалния си проект и деликатна дантела. Той е идеален за булката да добави чар към специалния си повод.

Изработен от издръжлив полиестерен плат, този чадър предлага надеждна защита от дъжд. Големият му размер осигурява покритие, което го прави подходящ за различни дейности на открито.

Независимо дали планирате сватбата си или организирате събитие, този чадър във формата на сърце добавя стилен щрих към всяко събиране. Може да се използва и като практичен аксесоар по време на пътувания, предлагайки сянка и подслон, когато е необходимо.

Създайте момент и заснет с този чадър във формата на сърце. Той служи като красив реквизит за фотография, добавяйки щрих към вашите снимки. А трябва да има за двойки, които искат да подобрят сватбената си естетика.

Отвъд сватбите, този чадър във формата на сърце е идеален за тематични партита, рождени дни и като декоративен елемент в хотели и банкетни зали. Уникалният му проект добавя нотка на изтънченост към всяко събитие, оставяйки траен ефект върху гостите.

Спецификации:

Материал: полиестер алуминий

Диаметър на чадъра: приблизително 100 см / 39,37 инча

Пакетът включва:

1Piece топлина форма чадър

Бележка:

Моля, позволете грешка от 1-2 см поради ръчно измерване. Моля, уверете се, че нямате нищо против, преди да наддавате.

Поради разликата между различните монитори, картината може да не отразява действителния цвят на елемента. Благодарим ви!

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти