В наличност

360 градуса въртяща се стена моп четири детелина форма почистване мопове многофункционални микрофибър мокро и сухо моп с подмяна подложка

(0)
18.72лв. 44.57лв.
Инв.: t255849
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1、【Автоматична функция за изстискване на вода】Стенният моп има функция за автоматично изстискване на вода, с леко натискане или издърпване, водата върху главата на мопа ще бъде изцедена, бързо съхнеща, спестявайки време и усилия.

2、【360°Въртяща се моп глава дизайн】Етаж моп приема 360°въртяща се моп главата дизайн, който може лесно да почисти мъртви ъгли като дивани, легла, стенни ъгли, таван ъгли и прозорци ъгли.

3, мокро и сухо, стена почистване моп може да се използва мокро и сухо, със силна абсорбция на вода и обеззаразяване способност, електростатична адсорбция на прах и пух, лесен вакуум, и не косата проливане, просто го плъзнете леко, и тя ще бъде толкова чиста, колкото нова.

4、【Свободно прибираща се дълга дръжка】Удължената дръжка на мопове за почистване на пода е удобна за почистване на високо ниво и спестяване на труд и може да се регулира свободно, за да се справи лесно с различни сценарии.

5, Широки приложения, Стенни мопове за почистване могат да се използват широко за почистване на цялата къща, ефективно почистване на твърда дървесина, мрамор, плочки, ламинат или керамични подове и др.

Функции:

1. Мокро почистване и сухо почистване, електростатична адсорбция на прах и пух, лесно вакуумиране, без мъх, само лек моп, чист като нов.

2. С плъзгаща се автоматична система за окабеляване. Просто издърпвате дръжката и главата на мопа автоматично се затваря и изстисква парцалите.

3. Разширената дръжка е удобна за почистване на високо ниво и спестяване на труд, а дръжката може да се регулира свободно, което носи повече преносимост в живота ви.

4. 360° въртяща се глава за моп, лесни за почистване дивани, легла, ъгли, ъгли на тавана, ъгли на прозорците и други мъртви ъгли.

5. Може да се използва на различни места и поводи, като стени, первази, тавани, кухни, душ кабини, дневни, спални и на открито.

Спецификация:

Материал: PP + фини влакна

Размер: около 24 * 24 * 134 см / 9.45 * 9.45 * 52.76inch

Стил: както е показано

на снимката Списък с продукти:

Почистване на моп*1

Кърпа за моп*1

Или

Почистване на моп*1

Кърпа за моп*2

Или

Почистване на моп*1

Моп кърпа *3

  • Тип : Тип покритие от плат
  • Произход : континентален Китай
  • Име на марката : waasoscon
  • Материал : шенил

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти