В наличност

Сгъваема кофа за боклук Преносима кофа за боклук Сгъваема кръгла кошче за отпадъци, за баня Кухненски офиси

(0)
28.52лв. 37.53лв.
Инв.: t252864
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Сгъваема кофа за боклук Преносима кофа за боклук Сгъваема кръгла кошче за отпадъци, за баня Кухненски офиси

Качествена конструкция: Тази кофа за боклук е изработена от здрав и висококачествен PP материал, устойчива е на компресия и износване и няма да остарее и да стане крехка за дълготрайна, надеждна употреба.

Спестяващ място дизайн: Сгъваемото кошче за боклук увеличава максимално използването на пространството. Когато не се използва, просто го сгънете и лесно го отваряйте, когато е необходимо. Инсталирането на нашата компактна сгъваема кофа за боклук е бриз. Инсталирането на нашата компактна сгъваема кофа за боклук е бриз. Просто последователно ги снаждате един след друг.

Удобен за носене: Лек, сгъваем и разглобяващ преносим контейнер за боклук, той позволява лесно транспортиране навсякъде. Това е идеалният спътник за открито за къмпинг, пикници, плажни екскурзии, дворни отпадъци, рециклиране на гаражи и др.

Многофункционален: Стилният боклук не само може да се използва като кошче за боклук, но и прозрачен дизайн може да се използва за подреждане на цветя "Направи си сам" и големият капацитет на може да се използва за съхранение на играчки или други.

Модерният стил го прави може да работи на много места, подходящ за баня, спалня, перално помещение, прахово помещение, баня за гости, кухня и др. Също така идеален за вътрешни партита, занаятчийски помещения, перални помещения, които да се използват за рециклиране.

Цвят: Бял

Материал: пластмаса

Размер: Около 27x22.5cm

Съдържание на пакета:

1 * кофа за

боклук Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

  • Е смарт устройство : no
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти