В наличност

Организатор на хладилник Стифиране Държач за бутилка за съхранение Държач за бутилка за хладилник, шкаф, кухненски организатор

(0)
66.47лв. 112.66лв.
Инв.: t493262
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

ИНОВАТИВЕН ДИЗАЙН НА ПОДРЕЖДАНЕ: Стойката за бутилки за вода има 4 нива и може да се използва индивидуално или подредено за оптимизиране на вертикалното съхранение. Този удобен за потребителя дизайн осигурява стабилно и сигурно подреждане, като същевременно позволява лесен достъп до бутилки, поддържайки кухнята ви подредена и подредена.

ПЕРФЕКТНО ПРИЛЯГАНЕ: Уникално проектираният държач за бутилки пасва на повечето хладилници и кухненски шкафове. Перфектен за бутилки за вода, вино, чаши за кафе за пътуване, протеинови шейкъри, чаши, бутилки за сок, бутилирани напитки, енергийни напитки, контейнери от 38 унции и др. Може да се използва и като кухненски плот, офис и изба за вино.

Подреждаща се стойка за бутилки: Благодарение на уникалния си дизайн, който може да се подрежда, тази стойка за бутилки може да използва пространството по-ефективно. Тя ви помага да спестите място и да поддържате килера, кухненските плотове, кухненските шкафове, шкафовете, трапезарията или хладилника организирани и чисти.

ТРАЙНИ И БЕЗОПАСНИ МАТЕРИАЛИ: Тази кутия за съхранение на хранителни продукти е изработена от прозрачна, без BPA, устойчива на разбиване пластмаса, която е създадена да издържи. Лесен за почистване с мек сапун и вода, не е безопасен за съдомиялна машина. Здравият дизайн поддържа различни размери на бутилките и осигурява дълготрайна употреба.

СПЕСТЯВАНЕ НА ПРОСТРАНСТВО: Подреждащата се една върху друга стойка за бутилки е идеална за кухнята, килера, шкафа, трапезарията, мазето, плота, бара или винарската изба. Благодарение на компактния си и подреждащ се един върху друг дизайн, този държач за бутилки е чудесно допълнение към всяка кухня, трапезария или работно място.

Цвят: прозрачен

Материал: PET

Размер: 31.5x20x42cm

Съдържание на пакета:

1 * поставка

за чаши Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи може да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти