В наличност

Seersucker козметична чанта Creative пътуване тоалетна чанта голям грим случай дами малка чанта за съхранение с цип малък съединител чанта

(0)
17.21лв. 34.42лв.
Инв.: t499074
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Deluxe дизайн: Украсена с шенилна буква, която няма лесно да падне, нашата козметична чанта Seersucker може да се похвали с уникален преден шев. Деликатното, уникално докосване го прави идеален за подаряване.

2.Ефективна организация: Перфектно настанявайте козметиката и тоалетните принадлежности с многобройните отделения на козметичната чанта на ясновидеца, като поддържате всичките си лични вещи организирани и достъпни.

3.Многофункционална чанта за съхранение: Независимо дали трябва да опаковате продуктите си за грижа за кожата, консумативи за бръснене, електронни аксесоари или други предмети, тази козметична чанта може да ги съхранява на 1 място. Разполага с просторен интериор и множество джобове за организиране на най-важното.

4.Outdoors Must-Have: Носете си грим най-важното с лекота с помощта на тази seersucker козметична чанта.Просторното отделение ви позволява да съхранявате козметиката си удобно, независимо дали отивате на работа или пътувате.

5.Chic подарък: Нашата козметична чанта Seersucker е повече от просто стилен аксесоар, това е задължително за всеки, който иска да запази своите най-важни неща за красота организирани и лесни за намиране. Това е перфектен подарък за специални поводи като Коледа, Ден на майката или Свети Валентин

Описание

Организирайте грима и електронните си аксесоари с нашата чанта за грим с райета.Отличаваща се с уникален шенил буквен шев отпред, тя е идеална за тези, които обичат елегантни и модерни дизайни. Сложете го в куфара си с лекота и пътувайте със стил. Също така е перфектен подарък за вашите близки.

Спецификация:

1.Name: Seersucker козметична чанта

2.Материал: Плат

3.Тегло: 90г

4.Size: H x Wx L: Около 5.9 * 4.7 * 9.8inch

Списък:

1 x Чанта за грим на райе

  • Тип : Чанти за съхранение
  • Произход : континентален Китай
  • Модел : Триизмерен тип
  • Характеристика : Екологично чист
  • Материал : Полиестер
  • Употреба : Пътуване
  • Форма : Правоъгълна
  • Номер на модела : Seersucker козметична чанта

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти