В наличност

многослойна кутия за бижута от черен орех Дървени кутии за съхранение Организатор на бижута Бижутерия тава чекмедже организатор обица пръстен кутия

(0)
280.95лв. 624.30лв.
Инв.: t502425
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

Не крадете снимки

Самонадеяни на свой собствен риск

Ако имате нужда от голяма поръчка, можете да се свържете с персонала за обслужване на клиенти, ние ще ви предоставим отстъпки.

1. Условия

за доставка Обикновено поръчката ще бъде изпратена в рамките на 2-7 работни дни.

Ако имате нужда от по-бързи начини, други като EMS / DHL / TNT / Fedex и т.н. са на разположение, но трябва да платите допълнителната такса за доставка.

Когато правите поръчка, моля изберете начина на доставка, който искате в нашия уеб магазин. Ще забележим проследяването No.in списъка с поръчки или ще Ви изпратим имейл.

Относно срока за доставка на пратката. Повечето страни ще пристигнат в рамките на 35 дни, също така, някои страни ще отнемат повече време (до 60 дни).

Така че, ако можете / не можете да получите поръчката си навреме, моля, свържете се първо с нас (не отваряйте спора стремително).

Ако поръчката все още / не пристигне в рамките на 75 дни (Бразилия 90 дни), ние ще ви възстановим сумата.

2. Обратна връзка

ние сме мил и честен продавач. Ако харесвате нашите продукти, моля не се колебайте да ни дадете 5 звезди. Ако по някаква причина не сте доволни,

Моля, не оставяйте директно отрицателна обратна връзка, просто се свържете с нас, ние ще направим всичко възможно, за да ви направим доволни.

3. Обслужване на клиенти

Защото вашето удовлетворение е нашата цел. Моля, не оставяйте никакви отрицателни или нетурални отзиви или не отваряйте спор за Tynki-maszynowe-lodz.eu без комуникация, благодаря. Вярваме, че нашата комуникация ще хареса проблема за вас и няма да ви разочарова. Знаете, че всеки отрицателен или нетурален спор напълно ще навреди и на двете страни и след това няма да позволи проблемът наистина да бъде решен. Така че, моля не се колебайте да се свържете с нас.At Поради разликата в часовата зона между Китай и вашето местоположение, понякога отговорът на вашето съобщение ще се забави с 6-10 часа. Отговаряме на съобщения от понеделник до петък в рамките на редовното работно време, а на повечето съобщения се отговаря в рамките на 1-2 работни дни. Моля, бъдете търпеливи! Благодарим ви!

4. Политика за

връщане -Винаги проверяваме внимателно, преди да изпратим стоките, но продуктите могат да се повредят по време на дългата доставка.

-Ако откриете някакъв проблем с качеството, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаване на стоките. Ние ще решим проблема.

-По някаква причина, ако просто искате да върнете продуктите, моля, свържете се с нас в рамките на 7 дни след получаването им.

-Съхранявайте продуктите в оригинално състояние и платете разходите за доставка сами, ние ще възстановим пълната сума след получаване на върнатия продукт.

- Възстановяване ще бъде дадено, след като получим глобата за качество на задния артикул.Моля, свържете се с нас, преди да изпратите каквито и да било артикули обратно. Разходите за доставка на изпращача не се връщат, а разходите за обратно изпращане трябва да бъдат платени на ваша страна. Благодаря ви, че ни разгледахте.

  • Тип : Кутии за съхранение и кошчета
  • Произход : континентален Китай
  • Продукт : Кутия за бижута
  • Стил : европа
  • Количество на решетката : 5 слой
  • Материал : Дърво
  • Форма : правоъгълник
  • Употреба : бижута

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти