В наличност

Обувки Чанта за пране Домакински обувки Измиване Mesh чанта Guard Анти-деформация обувки Измиване чанта пералня Филтър Измиване A5L7

(0)
1.30лв. 2.00лв.
Инв.: t497406
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

Опишете:

Име на продукта: Домакинска чанта

за измиване на обувки Размер продукта: Малък: 33 * 22 * 23 см / 12.99 * 8.66 * 9.05 инча Голям: 42 * 24 * 24 см / 16.53 * 9.44 * 9.44 инча

Цвят на продукта: Както е показано на фигурата

Материал на продукта: dacron

Характеристики на продукта:

1. материал: Тази чанта за измиване на обувки е изработена от висококачествен материал, осигуряващ издръжливост и дълголетие. Дизайнът с фина мрежа позволява преминаването на вода и препарат, като същевременно предпазва обувките ви от повреда по време на процеса на пране.

2.Удобен и практичен: Тази чанта за измиване на обувки е специално проектирана за измиване на обувки в пералната машина. Той ефективно предотвратява заплитането на обувките с други дрехи или повреждането им от бъркалката. Затварянето с цип държи обувките ви здраво вътре в чантата, което позволява безпроблемно пране.

3.Предпазва обувките от деформация: Мрежестата конструкция на тази торбичка за пране осигурява нежна, но ефективна бариера, която предотвратява деформирането на обувките по време на цикъла на пране. Той помага да се поддържа оригиналната форма и структура на обувките ви, като удължава живота им.

4. Универсална употреба: Тази чанта за измиване на обувки е не само подходяща за пране на обувки, но и идеална за измиване на деликатни предмети като бельо, чорапи или бебешки дрехи. Той предпазва тези елементи от заплитане, разтягане или повреждане, като същевременно осигурява цялостно и ефективно измиване.

5.Perfect за почистване на всички видове обувки, от маратонки до обувки

за обличане Предпазни мерки:

1. Както всички знаем, различните компютри показват цветовете по различен начин, цветът на действителния елемент може да се различава леко от следните изображения.

2. Ако се чувствате трудно да изберете размера, можете да се свържете с мен, ние ще ви дадем някои предложения, но това е само за ваша справка.

Пратката включва:

1 бр чанта

за миене на обувки Благодарим ви за подкрепата! Добре дошли да купувате от нас! Ние гарантираме качеството на нашите продукти. Добре дошли на посещение. Надявам се да имате хубав ден!

  • Материал : Нетъкан текстил
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти