В наличност

2pcs Бар стена монтирани сапунерка Начало с висящ стикер Без пробиване гъба трайни източване черно желязо душ инструмент за съхранение

(0)
9.79лв. 12.23лв.
Инв.: t264821
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Описание:

【Издръжлива желязна конструкция】Изработени от качествено желязо, тези сапунени чинии могат да се похвалят с черно покритие, което добавя нотка на елегантност към всяка баня или кухня.

【Draining Rack Design】Дизайнът на дренажната стойка на тези сапунени чинии позволява правилното оттичане на водата от сапуни и гъби, което помага да се предотврати обединяването на водата и да се удължи живота на сапуна.

【Лесен монтаж на стена】Всяка сапунена чиния се предлага с два самозалепващи се стикера за печене за лесен монтаж на стена, намалявайки необходимостта от пробиване или хардуерна инсталация.

【Универсална употреба】Тези железни сапунени чинии са универсални и могат да се използват в бани, кухни и дори хотелски настройки. Техният стабилен дизайн и ефективен дренаж ги правят подходящи за съхранение на много малки предмети.

【Спестяване на място и подреждане】Със своята функция за монтаж на стена и ефективен дизайн на източване, тези сапунени чинии осигуряват спестяващо място и подредено решение за поддържане на сапун и гъби в лесен достъп.

Спецификация:

Материал: желязо

Цвят: черен

Характеристика: стенен монтаж

Размер (прибл.): (дължина x ширина x височина на висящия полюс) 13 x 8.8 x 2.3cm / 5.12 x 3.46 x 0.91inch

Включен пакет:

2 бр. x сапунени чинии

2 бр х прозрачни кука стикери

Бележка:

1. Поради разликата в светлината и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от снимките.

2. Моля, позволете разлики от 1-2 см поради ръчно измерване.

  • Номер на модела : НЯМА
  • Произход : континентален Китай
  • Име на марката : HOUSEEN
  • Характеристика : Екологично чист

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти