В наличност

Магнитна четка за почистване на прозорци Двустранна автоматична водна изпускателна чистачка Стъклена четка за прозорци Почистване на домакински инструменти

(0)
13.76лв. 22.19лв.
Инв.: t262852
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Мощни магнити: Насладете се на по-бързо и безпроблемно почистване на прозорци с нашия магнитен почистващ препарат за прозорци. Неговата функция за двустранно почистване може да се използва за вътрешни или външни прозорци. Със силното си магнитно сцепление нито един ъгъл не остава непочистен.

2.No Още катерене: Останете на закрито, докато почиствате външните прозорци с нашия магнитен почистващ препарат за прозорци.Пазете се в безопасност и без риск с това иновативно решение.

3.No Необходимост от зареждане с вода: С вградена гъба за съхранение на вода, нашият магнитен почистващ препарат за прозорци подобрява почистващия ефект, като ефективно елиминира замърсяванията и мръсотията, осигурявайки искрящи чисти прозорци с минимални усилия.

4. С предпазно въже: Оборудван с 2-метрово предпазно въже, нашият магнитен почистващ препарат за прозорци предотвратява падането на магнита след отделяне, осигурявайки вашето благополучие и удобство.

5.Wide Обхват на приложение: Проектиран за 3-8mm обикновено еднослойно стъкло, този магнитен почистващ препарат за прозорци работи като магия върху прозорци, огледала, душ екрани и стъклени маси. Направете почистването си с лекота и ефективност

Почистете без усилие всички видове прозорци с нашия двустранен препарат за почистване на прозорци! Спестявайки ви време и усилия, нашият почистващ препарат ефективно премахва замърсяванията, без да оставя задънени улици. Гарантирайки вашата безопасност, нашият продукт предотвратява магнити за вашето спокойствие. С две различни страни, за да отговарят на вашите различни нужди, почистването на прозорците ви никога не е било по-лесно!

Спецификация:

Размер на продукта: (прибл.) 15 * 10 * 4 см / 5.91 * 3.94 * 1.57 инча

Материал: ABS / магнитна стомана / силиконова лента / полиестер

Размер на опаковката: (прибл.) 10 * 7.8 * 15.5cm / 3.94 * 3.07 * 6.1 инча

Тегло: 648g (включително цветна кутия)

Списък:

1 x магнитен почистващ препарат за прозорци

  • Номер на модела : Магнитен почистващ препарат за прозорци
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти