В наличност

Персонализирана покер ветроустойчива запалка Turbo надуваема светкавица Прозрачна покер карта Запалки Green Flame Интересни притурки

(1)
9.52лв. 10.46лв.
Инв.: t272841
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Персонализирана покер ветроустойчива запалка Turbo надуваема светкавица Прозрачна покер карта Запалки Green Flame Интересни притурки

Съвети:

Тъй като по-лекият газ принадлежи към запалими и експлозивни опасни товари, в запалката няма газ. Когато получите запалката, трябва сами да добавите газ бутан и той може да работи нормално.

Поръчайте 2 бр и повече получавате допълнителна отстъпка.

Ако поръчате в моя магазин, ние ще ви изпратим специален подарък във вашия пакет.

Плащане:

►Приемаме Alipay, Western Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез ESCROW, сигурен процесор за плащания.

► Плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни след поръчката.

► Ако не можете да уредите сметката веднага след търга, моля, изчакайте няколко минути и след това плащането трябва да бъде завършено в рамките на 3 дни.

Изпращача:

► Глобален транспорт. (С изключение на някои държави и APO/FPO)

► Поръчката ще бъде обработена навреме след потвърждаване на плащането.

► Изпращаме само до адреса на потвърдената поръчка. Адресът на поръчката Ви трябва да съвпада с адреса

Ви за доставка ► Времето за транспортиране на услугата се осигурява от превозвача, с изключение на почивните и празничните дни. Времето за доставка може да варира, особено по време на празниците.

► Ако не получите стоките в рамките на 50 дни след плащането, моля, свържете се с нас. Ние ще проследим стоките и ще се свържем с Вас възможно най-скоро. Нашата цел е да направим клиентите доволни!

► Поради състоянието на инвентара и часовите разлики, ние ще изберем да изпратим от първия ни наличен склад за бърза доставка.

Възстановяване:

► От датата на получаване ще имате 7 дни, за да се свържете с нас и 30 дни, за да го върнете.Ако сте притежавали артикула повече от 7 дни, той ще се счита за използван и ние няма да го върнем или заменим. Без изключения! Навлото се поема от купувача и продавача наполовина.

► Всички върнати артикули трябва да бъдат в оригиналната опаковка и трябва да ни предоставите номера за проследяване и конкретната причина за връщането

► Ние ще Ви възстановим пълната сума на офертата при получаване на оригиналния пакет, включително всички компоненти и аксесоари. Както купувачът, така и продавачът анулират сделката с Tynki-maszynowe-lodz.eu. Като алтернатива можете да изберете да замените.

► Ако продуктите не са в съответствие с рекламите, ние ще поемем всички транспортни разходи.

Обратна връзка:

► Поддържаме висок стандарт на съвършенство и се стремим да постигнем 100% удовлетвореност на клиентите!Обратната връзка е много важна Молим ви да се свържете с нас незабавно, преди да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем да разрешим проблема ви задоволително.

► Ако не знаем нищо за проблема, не можем да го решим!

  • Тип запалка : бутанова запалка
  • Цвят на пламъка : Синьо/Зелено
  • Тип масло за пожарна машина : бутан
  • Произход : континентален Китай
  • Функция : Ветроупорен
  • Материал на продукта : метал+акрил
  • Номер на модела : Покер запалка
  • Техника : Лак

Отзиви на купувачи

НИКОГА НЕ ПРИСТИГНА

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти