В наличност

4 парче Pegboard стена организатор, бял Pegboard стена висящи, Pegboard за занаятчийски стая, гараж, кухня, хол

(0)
46.76лв. 58.46лв.
Инв.: t495357
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

[Включен пакет] 4 (10x10inch/pcs) pegboards, 16 монтажни комплекта (16 винта, 16 дистанционери, 16 шайби), много с инструменти за улесняване на процеса на сглобяване; инсталирайте pegboards Преди, моля, проверете всички прикачени файлове.

[Премиум бяла палуба] Колчето е изработено главно от здрав ABS материал, който е издръжлив и има силна носимоспособност. Размерите са 10x10 инча с отвор 1/4 инча. Pegboard е конзола за монтиране на стена, която държи приблизително 5-15 lbs. 4 панела на pegboard могат да бъдат сглобени, за да направят 20 x 20 инчов pegboard.

[Метод на инсталиране] Pegboard стена организатор пробиване монтаж метод, ние предлагаме 16 винта и дистанционни монтажни комплекти, които могат да бъдат инсталирани на стената с електрическа бормашина, която е по-здрава

[Space Saving] Тази кутия за съхранение на съдове е най-спестяващият място продукт, добре проектиран, за да се възползва максимално от вашето стенно пространство за организиране на инструменти и консумативи, подходящ за съхранение на инструменти, части, ключове, занаяти, офис консумативи и малки растителни светлини Елементи, което ви позволява лесно да намирате предмети.

[Използване на повод] Нашата дъска може да се използва във вашия гараж, офис, кухня, хол, баня, където трябва да съхранявате малки неща, можете да окачите подходящи куки за колчета и кутии за части, за да организирате по-добре пространството си (забележка: този комплект не включва куки само колчета).

Цвят: Бял

Материал: ABS

Съдържание на пакета:

4 x пегбордове

16 x монтажни комплекта (16 винта, 16 дистанционери, 16 шайби)

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента на снимката да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти