В наличност

3 пакет дрехи чанта за съхранение органайзер с дръжка за утешители, одеяла, легла, сгъваем с цип, ясно прозорец

(0)
32.70лв. 54.49лв.
Инв.: t492260
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

3 пакет дрехи чанта за съхранение органайзер с дръжка за утешители, одеяла, легла, сгъваем с цип, ясен прозорец

МАТЕРИАЛ ЗА НАДГРАЖДАНЕ: Органайзерът е изработен от висококачествена нетъкан текстил без мирис, който насърчава вентилацията и предпазва съхраняваните от вас артикули от влага и прах. Не е нужно да се притеснявате, че вашият утешител или дрехи ще получат плесен.

ГОЛЯМ КАПАЦИТЕТ: Чантата за съхранение на утешителя се предлага в комплект от 3, а всяка чанта е с размери 58 x 30 x 31cm / 22.8x 11.8 x12.2 инча. Той е просторен за вашите утешители, одеяла, възглавници, якета или други дрехи.

ПРЕМИУМ КАЧЕСТВО: Нашите чанти за съхранение са специално изработени с най-висококачествена нетъкан текстил, за да се гарантира по-голяма издръжливост и здрава форма.

CLEAR WINDOW DESIGN & TWO-WAY ZIPPERS: Прозрачен прозорец отпред за бързо преглеждане на това, което се съхранява вътре в контейнера. Силно затваряне с ципове, Поддържа вашите неща без прах, без мухъл.

УНИВЕРСАЛНОСТ: Комплектът чанти за съхранение може да се използва за килер или под леглото. Подходящ е за общежитие, таванско помещение, мазе и спалня. Също така, сгъваемият дизайн позволява лесно да се съхранява, когато не се използва.

Цвят: сив

Материал: Нетъкан текстил

Размер: 58 x 31 x 30cm

Съдържание на пакета:

3 x чанти

за съхранение Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Светлинното заснемане и различните дисплеи могат да накарат цвета на елемента в картината да се различава малко от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

Търговия на едро и дропшипинг са добре дошли?

За търговия на едро, ние ще предложим най-конкурентните цени.

За дропшипинг можем да изпратим стоките директно на вашите клиенти и няма да оставим информация за нас, ако искате.

Ние предлагаме дропшипинг партньорство с вас. Ако имате някакви въпроси, можете да се свържете с мен, аз ви помагам да разрешите проблема. Имаме добро обслужване на клиентите.

Как мога да проследя пратката си?

Можете да проследите пратката си на следния уебсайт, като използвате номера си за проследяване: www.17track.net/en (Копирано в браузъра, за да се отвори)

Какво мога да направя, когато времето за защита на покупката изтече?

Ако времето за защита на покупката ви изтича, моля, свържете се с нас и ние можем да ви помогнем да го удължите. Така че парите ви няма да отидат в моята сметка.

Има ли митнически данък?

Поради различните политики в различните страни, може да има митническа такса, която трябва да бъде платена от купувача.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти