В наличност

Микрофибърни кърпи за почистване 20Pcs еднократна мъх безплатно микрофибърни кърпички за многократна употреба масло абсорбиращ мека кърпа за ръце кухня почистване

(0)
12.10лв. 24.21лв.
Инв.: t288198
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

микрофибърни кърпи за почистване 20Pcs еднократна мъх безплатно микрофибърни кърпички за многократна употреба масло абсорбиращ мека кърпа за ръце кухня почистване на едро / дропшипинг

Точки за продажба: 1.Удобен и ефективен: Издърпващият се дизайн на нашата кърпа за почистване от микрофибър позволява лесен достъп и съхранение, което прави всяка задача за почистване по-удобна и организирана.

2.Надеждни материали: Нашата кърпа за почистване от микрофибър е идеалният спътник за всяка задача за почистване. Изработен от висококачествен микрофибър, той е лесен за почистване и може да се справи с всяка работа по миене на съдове. Плюс това, той ефективно абсорбира масло и вода, оставяйки съдовете ви блестящи и безупречни.

3.Изключително почистване: Нашата кърпа за почистване от микрофибър е проектирана с превъзходни материали, които предотвратяват протриването и осигуряват дългосрочна употреба. Неговите здрави шевове и гладки джанти го правят издръжлив и фино изработен за изключителна почистваща ефективност.

4.Универсална кърпа за почистване: Поддържайте кухнята си блестяща чиста с тази здрава кърпа от микрофибър. Неговите мощни почистващи способности и издръжливост го правят идеален за почистване на множество повърхности, включително съдове за готвене, печки, тенджери и прибори.

5.Gentle Clean: Нашата почистваща кърпа осигурява неабразивно решение за безопасно и ефективно почистване. Издръжлива, практична и надеждна, тази кърпа е идеална за всякакви домакински нужди за почистване. Лек и компактен, той е лесен за носене навсякъде за удобно почистване.

Нашата кърпа за почистване от микрофибър е идеална за всяка домакинска задача. Неговият висококачествен материал ефективно абсорбира масло и вода, което прави почистването бриз. Здрава и гладка, тя е универсална и удобна кърпа за всички ваши нужди за почистване. Плюс това, това е безопасна домакинска кърпа за почистване, на която можете да разчитате.

Спецификация:

1.Име на продукта: Почистване

на микрофибърни кърпи 2. Размер на продукта: около 20x20cm / 7.87x7.87 инча

3.Количество на продукта: 20 броя / кутия

4.Материал на продукта: микрофибър

5.Характеристики на продукта: абсорбция на масло и вода / суха и мокра употреба / за многократна

употреба Опаковъчен списък:

1 кутия* Почистване Cl oths за къща

Бележка:

1.Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

2.Поради различни ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

  • Поддръжка : търговия на едро / дропшипинг
  • Количество на продукта : 20 броя/кутия
  • Произход : континентален Китай
  • Име на продукта : микрофибърни кърпи за почистване
  • Опаковъчен лист : 1 кутия* Почистващи кърпи за дома
  • Номер на модела : микрофибърни кърпи за почистване
  • Материал на продукта : микрофибър
  • Product Sze : 20X20cm
  • Производство : Подложка за измиване
  • Характеристики на продукта : абсорбция на масло и вода/суха и мокра употреба/за многократна употреба
  • Материал : Микро фибри
  • Употреба : Почистване

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти