В наличност

Плат чекмедже организатор кошчета 16 решетки сгънати дрехи съхранение организатор бикини чорапи кутии за съхранение гардероб дрехи кутия за съхранение

(0)
17.90лв. 35.81лв.
Инв.: t500197
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Оптимизирайте пространството в гардероба си: Този организатор на чекмеджета е промяна на играта за тези, които търсят достатъчно място за съхранение. Той е проектиран да побере върхове, тениски, бельо, поли, чорапи, панталони и други, като същевременно ги поддържа лесно достъпни. Никога не се борете да намерите любимото си облекло отново с този организатор в гардероба си.

2.Лесен достъп: С този разделен организатор можете лесно да намерите дрехите, които искате, и да разделите дрехите и панталоните си. Дизайнът с увеличени двойни редове осигурява повече пространство и удобство за вашия гардероб.

3.Прахоустойчив дизайн: Защитете дрехите си от прах и влага с нашия надежден материал, който е антивлажен и лесен за почистване. Вземете чисти дрехи по всяко време.

4.Simple и стилен външен вид: Този организатор на чекмеджета за дрехи съответства на стила на гардероба ви и добавя естетическа привлекателност към вашия дом.Това е чудесно решение за съхранение на дома, което ви помага да организирате дрехите и аксесоарите си по чист и подреден начин.

5.Easy за инсталиране: Този организатор на чекмеджета за дрехи е подходящ за дома, общежитието, апартамента и др. Не са необходими инструменти, просто ги разгънете и поставете в чекмеджето си. Спестете време и усилия с този удобен и практичен продукт.

Описание:

Организирайте бельото си с нашия Enlarged Double Rows Design Underwear Organizer for Closet.Изработен от анти-влажен материал, той осигурява чудесно решение за съхранение на дома за вашите бельо. Лесен за инсталиране, това е задължително допълнение за всеки килер.

Спецификации:

Име на продукта: организатор

на чекмеджета за дрехи Материал на продукта: плат

Размер на продукта: (прибл.)47 * 44 * 20см / 18.5 * 17.32 * 7.87 инча

Тегло на продукта: около 400g

Опаковъчен списък:

Организатор на чекмеджета за дрехи*1

Бележка:

1. Поради цветовата температура на монитора, камерата, околната светлина и фотографските умения, някои от снимките на стоките могат да имат лека разлика в цвета, преобладава цветът в натура!

2. Поради различното ръчно измерване, моля, позволете малка разлика в размера.

  • Материал : Плат
  • Произход : континентален Китай
  • размер : 47x44x20cm

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти