В наличност

Кристална решетка Цвете на живота стена изкуство цвете на живота духовен дом декор за йога / медитация кристал решетка съвет

(0)
8.60лв. 19.14лв.
Инв.: t477923
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Описание:

1. Grace Any Space: Тази скулптура на стенопис ще бъде чудесно украшение за украса на всяко пространство, дом, офис или церемония сцена.

2. Декоративен занаят: Донесете положителна енергия, подходяща за медитативна практика.

3. Стенно изкуство: Отличаващ се със свещения дизайн на мрежата, този дървен занаят е чудесно допълнение към осветяването на декорацията на студиото за йога на стенното изкуство.

Спецификации:

име: Дървена декорация

на стена Материал: дърво

Размер (около): Голям 30.5 см / 12.01inch

Тегло (около): 150g

Опаковъчен списък:

Дървена декорация на стени*1

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, може да има известна разлика в цвета, моля, разберете.

Поради ръчното измерване може да има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Висококачествен материал】 Цветето на живота стенното изкуство използва висококачествен дървен материал, повърхността е гладка и без чепки и е издръжлива. Ето защо, дори и да го използваме дълго време, не е лесно да се деформира и повреди.

Едно от най-големите предимства на свещения геометричен декор е, че той може да ви помогне да се предпазите от негативни мисли или умствени атаки, те могат да ви предпазят от негативни вибрации, като по този начин ви помагат да поддържате настроението и увереността си.

3.【Изящни орнаменти】Показва красиво стенно изкуство у дома. Тя може лесно да се адаптира към всеки тип декорация style.wall стикер може лесно да бъде увит и завършен с различни теми.

4.【Wide Applications】Sacred геометрия стена изкуство е идеален за украсяване на вашия дом или офис, както и за изкуство, занаяти и свещена геометрия декор collections.brighten всяка стая или настройка

5.【Внимателен подарък】кристална решетка борда костюми за мама, приятелка, съпруга; добър избор подарък за рожден ден, Коледа, Ден на майката, Свети Валентин, годишнина и т.н.

  • Произход : континентален Китай
  • Материал : ПАМУК
  • Електронни : no
  • Номер на модела : Окачване на стена
  • Име на марката : waasoscon
  • Повод : Ейд ал-Фитр

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти