В наличност

Pool юфка стол сгъваема мрежа басейн плувка преносим басейн стол удобен плаваща седалка лек басейн доставки за деца

(0)
15.00лв. 21.43лв.
Инв.: t481159
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Отпуснете се със стил с нашия лесен за използване плаващ стол за басейн! Неговият U-образен дизайн осигурява голям комфорт за вашите нужди за релаксация, а с дългия си експлоатационен живот и издръжливост няма лесно да се повреди. Плюс това, това няма да донесе никаква тежест по време на носене! Идеален за един ден в басейна или плажа без никакви притеснения.

Спецификация:

Материал: ABS

Размер на продукта: (прибл.) 8.5 * 21.5cm / 3.35 * 8.46 инча

Тегло на продукта: около 290g

Списък на пакетите:

1 * мрежест капак

или

1 * плаващ прът

Вижте повече подробности за

продукта 1.Удобна употреба: Насладете се на удобна седалка в басейна с този прост стол за юфка за басейн. Вкарайте юфката през широкия отвор и без усилие създайте перфектната плаваща седалка, без да надувате или да се притеснявате за пробиви. Отпуснете се и се насладете на слънцето със стил.

2.Удобна преносимост: Насладете се на водно забавление с лекота благодарение на лесно преносимия дизайн на стола за юфка на басейна. Неговите сгъваеми и леки функции го правят безпроблемен аксесоар, който да носите със себе си навсякъде.

3.Safe Материал: Изработен с трайни и меки материали, нашият стол за юфка за басейн осигурява висококачествено и дълготрайно водно изживяване. Потопете се и се отпуснете, без да се притеснявате за износване.

4.Революционен U-образен дизайн: U-образният дизайн на стола за юфка за басейн осигурява добро плаващо изживяване, тъй като може да ви помогне да поддържате баланс и да ви даде гъвкава плаваща поза. Можете да се насладите на водата и слънцето без никакъв стрес.

5.Party-Ready Lounging: Пригответе се за релаксиращо време край басейна с този стол за юфка. Идеално подходящ за тематични партита и басейни, той ви държи прохладни в горещите летни дни.Идеален за рождени дни, лято и много поводи, той обещава оптимален комфорт за максимална релаксация.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти