В наличност

Хелоуин маскировка очила творчески нос и мустаци очила смешно възрастни деца голям нос труден реквизит фестивал доставки

(0)
4.46лв. 7.10лв.
Инв.: t460947
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Описание:

Търсите ли забавен начин да се шегувате с приятелите си и да правите забавни снимки? Тези смешно изглеждащи камуфлажни очила за нос са идеални за вас! Те ще ви накарат да изглеждате така, сякаш имате огромен нос и мустаци, а хората не могат да ви разпознаят. Можете да ги носите за рождени дни, представления или всеки повод, който се нуждае от смях.

Спецификация:

Име: големи очила

за нос Цвят: Черен

Материал: PP

Размер: около 13 * 11 * 4 см / 5.12 * 4.33 * 1.57in

Тегло: около 20 г

Стил: Забавен

Приложимо: парти/изпълнение

Списък с продукти:

Големи очила за нос x 1

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Смешни очила за нос: Ако искате да бъдете в центъра на вниманието на всяко парти, тези забавни очила за нос са за вас. Те идват с черна брада и вежди, които ще ви накарат да изглеждате като различен човек. Тези очила са перфектната маскировка на глупака и ще предизвикат смях, където и да отидете.

2.Photo Booth Fun: Независимо дали сте домакин или присъствате на парти, тези забавни очила ще ви накарат да се откроите и да правите забавни снимки с приятелите си. Можете да ги използвате като реквизит за вашето селфи или да запишете радостните моменти с тези весели аксесоари.

3.Създайте щастлив момент: Тези очила за новост са идеални за закачане на приятелите ви, маскиране на себе си или за глупаво забавление. Можете също така да ги използвате като новост елементи за подаръчни торбички или парти услуги.

4.Перфектен подарък: Ако искате да впечатлите членовете на вашето семейство, деца или приятели, тези маскиращи очила са идеалният избор.Те ще харесат глупавите дизайни и форми на тези очила и ще имат взрив, носейки ги на празници, рождени дни или друг повод.

5.Broad Occasion: Тези големи очила за нос са идеални за всяко събитие, което иска забавление и смях. Можете да ги поставите за празнично тържество, рожден ден, косплей или семейно събиране. Те са издръжливи и удобни и съответстват на повечето форми и размери на лицето.

  • Материал на маската : найлон
  • Повод : Парти
  • Номер на модела : Смешни очила
  • Произход : континентален Китай
  • Възрастова група : Възрастни

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти