В наличност

Коледно дърво декорации Дядо Коледа снежен човек с LED светлини коледно дърво низ светлина декорация за дома Коледа дърво висулка

(0)
7.94лв. 15.87лв.
Инв.: t457887
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Празнична наслада: Насладете се на празничния чар с нашия декор за коледно дърво. Всяко украшение е украсено с очарователен снежен човек, Дядо Коледа и чорапи за весел и мил външен вид. Малки и пълни с празнична атмосфера, техният уникален дизайн ще добави 1-на-а-вид докосване до вашето дърво.

2.Led светлини: Нашата висулка за коледно дърво с LED светлини осветява нощта и запалва дома ви. Перфектен за всички дървета, лесен за използване и без усилие издига вашия ваканционен декор.

3. Широки приложения: Зарадвайте гостите си със зашеметяващ декор за почивка, като използвате нашите декорации за коледни елхи. Идеален за партита, прозорци, дисплеи за камини и още. Перфектен за създаване на весела атмосфера.

4.Shatterproof и за многократна употреба: Изработени от здрави и дълготрайни материали, тези украси за коледни елхи са практична инвестиция, която ще ви спести пари в дългосрочен план.Плюс това, те са екологични, така че можете да украсите без вина, докато все още създавате празнична атмосфера.

5.Очарователен подарък: Изненадайте близките си с украса за коледно дърво, които са уникални за техния стил и вкус. Нашата гама включва набор от уникални форми, цветове и размери - със сигурност ще угоди на всеки. Перфектен за подаръци на клиенти, услуги за коледно парти и създаване на незабравими спомени с приятели и роднини.

Описание:

Добавете празнична нотка към коледния си декор с нашите лесни за използване орнаменти! Идеални както за вътрешна, така и за външна декорация, нашите трайни и недеформируеми орнаменти ще направят вашето коледно дърво блестящо. С участието на дизайни, включително коледни чорапи и повече, тези орнаменти със сигурност ще зарадват!

Спецификация:

име: Коледна елха украса

Материал: PP

Размер и тегло:

Коледен чорап: (прибл.)11*7cm/4.33*2.76 инча, 38g

Звънец: (прибл.)11*10.5cm/4.33*4.13 инча, 35g

Снежен човек: (прибл.)11 * 10.3cm / 4.33 * 4.06 инча, 35g

Звезди: (прибл.)12*12см/4.72*4.72 инча, 40г

Стил: Коледни чорапи, звънци, снежен човек, звезди

Опаковъчен списък:

Украса за коледни елхи*1

Бележка:

1. Поради различните ефекти на дисплея и осветлението, действителният цвят на продукта може да бъде малко по-различен от цвета, показан на снимката. Благодаря!

2. Поради ръчно измерване се допуска отклонение на измерването от 1-3см.

  • Електронни : no
  • Произход : континентален Китай
  • Номер на модела : Снежни човеци Орнамент

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти