В наличност

Парична висулка за Коледа Дървена карикатура карта притежател с ремък тема парти орнамент за дръжки на врати стенни прозорци парапети

(0)
7.29лв. 14.60лв.
Инв.: t464353
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Проектиран във формата на коледно дърво, той е идеален за държане на пари или подаръчни карти за вашите близки. Изработен от издръжливо дърво и лесен за окачване от прозореца, той е идеален подарък за съученици или колеги.

Спецификации:

Материал: Дърво

Размер продукта: (прибл.)10cm/3.94 инча

Стил: както е показано на снимката

Опаковъчен списък:

1pc * коледно дърво пари holde

Вижте повече подробности за

продукта 1.Double The Festive Fun: Повдигнете коледния си декор с нашето коледно дърво Money Holder.It прави двойно задължение като празнична украса и сигурна щипка за пари, което го прави перфектният подарък за вашите близки. Добавете малко очарование за почивка в дома си с този функционален и забавен аксесоар.

2.Rustic стил: Повдигнете играта си за празничен декор с този здрав и издръжлив държач за пари за коледно дърво, изработен от дърво.Неговата селска привлекателност придава уникален чар и може сигурно да държи пари в брой или подаръчни карти, добавяйки допълнителен празничен елемент към вашите тържества.

3.Fun и празнична: Пазете празничните си пари, подаръчни карти или купони безопасни и здрави в това украшение за коледно дърво. Причудливият му анимационен вид го прави забавно и празнично допълнение към вашия декор. Лесно го окачете на дървото си с дизайна на ремъка и се насладете на пълното забавно преживяване за даване на подаръци, което предоставя.

4.Универсална употреба: Окачете този дървен държач за подарък в брой, оформен като коледно дърво на дръжки на врати, парапети на прозорци, куки за стени и др. Добавете празнично докосване към вашия дом, бизнес или друг повод с тази декорация за многократна употреба.

5.Идея за подарък: Споделете радостта от Коледа с вашите съученици, семейство, приятели и колеги, като им дадете този празничен и забавен притежател на пари.Този продукт е не само чудесен начин да изненадате близките си с парични подаръци, но и красива украса за вашата коледна елха.

  • Произход : континентален Китай
  • Задаване на тип : no
  • Електронни : no
  • Вид търговия на едро : no
  • Номер на модела : Притежател на пари за коледно дърво
  • Опаковка : Без подаръчна кутия

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти