В наличност

Зимна топла тоалетна седалка капак мека подплатена тоалетна седалка възглавница баня затваря табуретка мат аксесоари за деца възрастни възрастни дете

(0)
7.29лв. 14.58лв.
Инв.: t276974
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Зимна необходимост: Тази възглавница за тоалетна седалка е изработена от удобна плюшена материя, щадяща кожата, която ще ви държи топло и уютно през зимата. Не се мъчи и може да се мие многократно за дълготрайна употреба.

2.Easy to Clean: Тази възглавница за тоалетна седалка има дизайн на каишка, който ви позволява да я премахнете бързо и лесно. Можете да го измиете на ръка или машина, като го поддържате хигиеничен и удобен.

3.Лесна и сигурна инсталация: Тази възглавница за тоалетна седалка се отличава с дизайн, който ви позволява да я инсталирате бързо и лесно на всякакъв вид домакинска тоалетна. Той се вписва във формата на тоалетната и остава стабилен и няма да падне или да се плъзне, осигурявайки вашия комфорт и безопасност.

4.Fun и уютно: Тази възглавница за тоалетна седалка е отпечатана с карикатурен модел и ярки цветове, добавяйки оживена и прекрасна атмосфера към вашата баня.Също така е добър подарък за приятели и роднини, които обичат сладки и красиви неща.

5.Soft и удобни: Насладете се на мекото докосване на тази възглавница за тоалетна седалка, изработена от недразнещ и щадящ кожата материал. Той осигурява удобно докосване и релаксиращо усещане за вашата кожа.

Подробности:

Добавете комфорт и стил към банята си с нашия капак за възглавница за тоалетна седалка. Изработена от удобна плюшена материя, щадяща кожата и предлагана в ярки цветове. Удобен и хигиеничен, този капак е лесен и бърз за инсталиране. Насладете се на щадящо кожата и комфортно изживяване при всяка употреба.

Спецификации:

1. Име на продукта: възглавница за

тоалетна седалка 2. Материал: полиестер, гъба

3. Размер: (прибл.)33 * 10см / 12.99 * 3.94 инча

4. Тегло: около 38g

5. Характеристики: мека и удобна, топлоизолация и хладно

Опаковъчен списък:

Възглавница за тоалетна седалка*1 комплект (2 бр.)

  • Материал : Пластмаса
  • За еднократна употреба : No
  • Характеристика : Екологично чист
  • Произход : континентален Китай
  • Стил : Комплект от едно парче
  • Тип : Калъф за тоалетна чиния
  • Номер на модела : Подложка за капак на тоалетната седалка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти