В наличност

100Pcs любов бонбони опаковка чанта пластмасови прозрачни подарък чанта бонбони бисквитка опаковка самозалепваща чанта сватбено тържество декор чанти

(0)
6.58лв. 9.83лв.
Инв.: t267119
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Характеристики:

1. Висококачествен материал: Тези опаковъчни торбички са изработени от висококачествен пластмасов материал, който има добра прозрачност и устойчивост на износване, което прави съдържанието, различно от бонбони и стоки, ясно видимо.

2. Самозалепващ се дизайн на запечатване: Опаковъчната торба е самозалепващо се запечатване, което може лесно да се запечата и отвори без други инструменти и е удобно да се съхраняват и изваждат стоките.

3. Многофункционална употреба: Тези чанти са идеални за опаковане на бонбони, дрънкулки, колиета, аксесоари за коса и други малки предмети, подходящи за сватби, партита, магазини за бонбони и занаятчийски магазини.

4. Съвпадение с голяма стойност за парите: всяка опаковка съдържа 100 торби, които могат да отговорят на нуждите на масовото опаковане.

5. Висококачествен печат: Любовният модел върху опаковъчната торба приема висококачествена технология за печат, с ярки цветове и ясна видимост, добавяйки интерес и привличане.

Спецификация:

Материал: пластмаса

Размер: както е показано на снимката

Цвят: както е показано на снимката

Пакетът включва: 100pcs

Бележки:

Моля, разрешете грешки при приплъзване поради ръчно измерване.

Цветовете може да се различават леко за различните монитори.

  • Повод : Парти
  • Произход : континентален Китай
  • Име на марката : JETTING
  • Материал : Пластмаса

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти