В наличност

2Pcs Плантатор кутия скоби пеперуда форма растение закачалка цвете кутия притежателя цвете кутия релса закачалка за балкон ограда градина декор

(0)
72.83лв. 145.67лв.
Инв.: t269952
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Регулируема скоба: С регулируема горна и долна част, тази скоба за прозорец може да се побере в почти всеки тип саксия за цветя. Можете лесно да го регулирате от 5,9 инча до 9,6 инча, за да отговаря на вашите нужди.

2.Здрав и издръжлив: Изработени от неръждаемо желязо с прахово покритие, тези скоби за плантатори на парапети на палубата могат да издържат на продължителна употреба, без да избледняват или да се счупят.

3.Easy за инсталиране: Не са необходими инструменти, просто затегнете включените винтове за гайка на палеца и просто плъзнете скобата на място. След това го завийте към стената или парапета с всички необходими аксесоари.

4.Стабилна поддръжка: Традиционната стойка за саксии няма да може да поддържа саксията, защото саксията е твърде тежка или парапетът е твърде тънък, затова добавихме регулируем опорен прът в долната част на стойката, за да предотвратим този проблем

5.Универсално приложение: С тези скоби за плантаторски кутии можете да окачите саксиите или саксиите за цветя на балкони, тераси, парапети или дворове. Насладете се на свободата на използване на открито и закрито.

Описание:

1.Planter Box Brackets - Сигурни и издръжливи държачи

за прозорци 2. Тези скоби за плантатори за парапети са проектирани така, че да отговарят на всяка кутия за прозорци и размер на парапета. Те са лесни за монтаж и затягане, осигурявайки стабилна и безопасна опора за вашите растения. Изработени от висококачествено желязо, тези скоби са подходящи за вътрешна и външна употреба и могат да издържат на атмосферни влияния и ръжда за дългосрочна употреба. Добавете малко зеленина към дома си с тези скоби за плантаторски кутии!

Спецификация:

1.Name: Регулируеми

скоби за плантаторски кутии 2.Материал: желязо

3.Цвят: Черен

4.Височина: 7in / 17.8cm

5.Регулируем връх: 3.2-8.6in / 8-21.8cm

6.Регулируемо дъно: 5.9-9.6in / 15-24.4cm

Списък с продукти:

Регулируеми скоби за плантаторска кутия*2

12 * винтове и гайки

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

  • Произход : континентален Китай
  • Състояние на използване : Стена
  • Материал : Желязо
  • Номер на модела : плантаторска кутия скоби
  • Стил : модерен стил
  • Използва се с : Цвете/зелено растение
  • Е смарт устройство : no
  • Задаване на тип : Да

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти