В наличност

Нов комплект метли и прахосмукачки с дълга дръжка 180° въртяща се четка за метене и прахосмукачка с гребен зъби против миризма кутия сгъваема

(0)
44.84лв. 101.90лв.
Инв.: t265564
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

[180°Въртяща се глава на метлата] Тази метла разполага с 180° въртяща се съединителна връзка, което я прави гъвкав чист под, дъно на дивана, дъна на леглото и др. А еластичните влакна ефективно ще улавят фини прахови частици, косми от домашни любимци и различни детрити. Перфектен за почистване на дома.

[Голям капацитет прахосмукачка с анти-миризма кутия] Тази глава на прахосмукачка има ширина 27 см и дължина на предната и задната част от 25 см, която има голям капацитет да побере много отпадъци наведнъж. Вземете плътно със земята, намалявайки разсейващите отломки. Удобно и спестяване на труд. Също така, прахосмукачката разполага с креативна кутия против миризми в края на прахосмукачката, която е на разположение за поставяне на адсорбентни частици против миризма за дезодориращ ефект. (Дезодорантни частици, които не се съдържат в кутията)

[Дизайн на гребени зъби] Тази прахосмукачка е оборудвана с гребенови зъби, които осигуряват удобство за премахване на косми от домашни любимци, дълга коса и др.Натиснете метлата през зъбите, косата и космите на домашните любимци ще попаднат в прахосмукачката. Няма нужда да премахвате заплетената коса и прах от метлата с ръце. Практичен и освободете ръцете си напълно.

[Сгъваем и изправен дизайн] Тази прахосмукачка може лесно да се сгъне на 90° и да стои изправена предотвратява изпадането на боклука, докато се движат боклуци. И е лесен за съхранение, без да заема много място. Също така, дръжката на прахосмукачката разполага с щипка за метлата.

[Висококачествен материал] Този комплект метли и прахосмукачки е изработен от висококачествена пластмаса и материал от неръждаема стомана. Здрав, издръжлив, но лек, който е преносим за ежедневно почистване. Метлата и прахосмукачката са лесни за сглобяване.Сглобената височина на метлата: 97cm (3 секционни полюса), 120cm (4 секционни полюса); сглобената височина на прахосмукачката: 90cm (3 секционни полюса), 113cm (4 секционни полюса) С дълга дръжка, която е по-удобна за използване, намаляваща болките в гърба или ставите.

Описание:

Комплектът прахосмукачка и метла с дизайн на гребен, който е сгъваем и 180 ° въртящ се, който е ефективен за почистване на пода. Практичен за ежедневна употреба.

Ключова характеристика:

Без драскотини: Четината на метлата има 4-слоен косъм, който е мек и гъвкав за почистване на пода. Перфектен за почистване на пода без драскотини по повърхността на пода.

Лек и преносим: Метлата с дълга дръжка и четката са леки и преносими, което е лесно за използване, което прави почистването по-лесно.

Спецификация

Име: Комплект

метли и прахосмукачки Материал: неръждаема стомана, PP, PET

Големина:

главата на метлата Хоризонтална ширина: 30 см, дебелина: 2,6 см

Сглобена височина на метлата: 97 см (3 секционни полюса), 120 см (4 секционни полюса)

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти