В наличност

Прахови тигани с четка за маса четка и прахосмукачка комплект за метене многофункционална малка прахосмукачка с четка ръчна метла с

(0)
14.46лв. 30.15лв.
Инв.: t260810
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Поддържайте подовете си безупречни с този елегантен тънък външен вид Dust Pan with Brush.Меките косъмчета правят почистването бриз, а мини метлата и прахосмукачката са идеални за тези труднодостъпни места. Широко използван във всеки домашен стил, този комплект е задължителен за всяко домакинство.

Спецификации:

име: Мини метла и прахосмукачка комплект

Материал: PP

Размер продукта:

Прах тиган: около 33 * 22.5 * 4 см / 12.99 * 8.86 * 1.57 инча

Четка: около 29 * 6,5 см / 11,42 * 2,56 инча

Опаковъчен списък:

1* Мини метла и прахосмукачка комплект

Бележки:

1. Поради различните монитори и светлинни ефекти, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките.

2. Моля, простете леко отклонение от измерването, дължащо се на ръчно измерване.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Лесно съхранение: Експертно проектиран с дупки, този комплект мини метли и прахосмукачки може лесно да бъде окачен на стени, врати или кухни с куки. Неговият елегантен и тънък външен вид позволява удобно съхранение във всеки ъгъл у дома, поддържайки пространството ви чисто и организирано.

2.Лесен за използване: Със своя ъглов дизайн и меки влакна, нашият мини комплект метла и прахосмукачка лесно се справя с малки бъркотии. Вграденият изпъкнал прът позволява лесно съхранение на този ръчен комплект прахосмукачки и четки, идеален за удобно почистване на малки участъци от отломки.

3. Висококачествени материали: Нашият висококачествен комплект мини метла и прахосмукачка е проектиран да издържа. Изработен с трайни PP и найлонови материали и меки, издръжливи влакна, той лесно почиства прах и мръсотия, без да оставя драскотини след себе си, което позволява дълготрайно и ефективно почистване.

4.Multi приложения: Със способността си да почиства клавиатури, автомобили, маси, плотове и пространства, подходящи за домашни любимци, нашият комплект мини метли и прахосмукачки е универсален и задължителен инструмент за поддържане на чиста и подредена домашна и бизнес среда.

5.Space-Saving Set: Този мини комплект метла и прахосмукачка е много лесен за носене и съхранение и съответства на всеки домашен стил с красивия си дизайн. Дръжката на метлата може да бъде натъпкана в прахосмукачката, спестявайки повече място и правейки я по-удобна за използване.

  • Номер на модела : Малка четка и прахосмукачка
  • Произход : континентален Китай
  • Употреба : Начало
  • Тип : Ръчна четка и прахосмукачка

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти