В наличност

WESOPRO Силиконов калъф Защитен капак за телевизионна пръчка Дистанционно управление Анти-капка прахоустойчив калъф Shell

(0)
4.25лв. 6.54лв.
Инв.: t260799
Категория: Домакински стоки
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1, Силиконово защитно покритие: Силиконовият защитен капак е специално проектиран за LG AN-MR21GA / за LG AN-MR21GC / за дистанционно управление AN-MR21NLG Smart TV. Забележка: Дистанционното управление не е включено.

2, Текстура, устойчива на плъзгане: Използвайте протектора на кутията за дистанционно управление, за да защитите дистанционното си управление от капки и други инциденти при ежедневна употреба. Устойчивата на плъзгане текстура на гърба предотвратява дистанционното от плъзгане и загуба.

3, повдигнати бутони: Силиконовата обвивка на дистанционното управление е напълно проектирана в съответствие с оригиналното за LG дистанционно управление. Повдигнатият бутон за захранване и бутоните нагоре/надолу/наляво/надясно улесняват натискането.

4, издръжлив и мек: Висококачествен силиконов защитен капак, подходящ за LG magic remote 2021, издръжлив и мек, удобен за държане и миещ се.Дизайнът е прост, този за lg mr21ga силиконов капак за дистанционно управление е супер лесен за инсталиране и използване.

5, опаковъчен списък: 1 * защитно покритие за дистанционно управление.

Спецификации:

Цвят: черен, син, червен, светещо зелен, светещо син

Приложими модели: за AN-MR21GC, за AN-MR21GA, за AN-MR21N

Материал: силикон

Опаковъчен списък:

1 * Защитно покритие за дистанционно управление

  • Име на марката : JETTING
  • Номер на модела : защитно покритие
  • Стил : модерен стил
  • Произход : континентален Китай
  • Материал : Силикон

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти