В наличност

Desk Mail Stand Desktop Metal Cutout Organizer Rack For Mails Училищна организация Стилен черен държач за поща за бележници

(0)
17.63лв. 32.05лв.
Инв.: t14831
Категория: Аксесоари за бюро & Организатор
Цвят:

Пълно описание

Организирайте бюрото си с нашия износоустойчив метален сортировач за писма. Дизайнът на Cutout му придава модерно докосване. Сортирането на вашата поща и визитни картички никога не е било по-лесно. Практическото изпълнение среща стила в този задължителен офис аксесоар.

Спецификации:

Име: Държач за

поща на работния плот Материал: Метал

Размер на продукта: около 6 * 3.8 * 2.2 инча / 15.24 * 9.65 * 5.59 см

Цвят: Черен

Опаковъчен списък:

1бр * Метален държач за

поща Бележки:

1. Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

2. Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Ефективно съхранение: Този държач за поща не само има привлекателен стилен дизайн, но също така се отличава с практичен дизайн на изрязване, който ви осигурява ефективност при съхраняването и организирането на вашите писма.

2.Удобна организация: Насладете се на ефикасна и ефективна организация с просторните отделения на този притежател на поща за вашите писма, сметки, списания и документи.

3.Полезно и практично: Подобрете ефективността на работата си с тази стойка за поща, която поддържа пощата ви лесна за достигане и организиране. Отвореният дизайн ви позволява бърз достъп до вашите файлове и сортиране на бъркотията на бюрото ви.

4.Reliable и здрав: Задръжте до 60 тънки плика с нашия метален държач за поща за максимална организация. Разумният му размер и преносимост го правят лесен за достъп и поставяне навсякъде за рационализирана ефективност.

5. Широко приложима: Поддържайте бюрото си без претрупване с този държач за поща, който може да съдържа писма, визитки, документи, бележници и др. Напълно подходящ за организиране на различни елементи във вашия офис или дом.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти