В наличност

Data Cable Storage Cable Winder Charging Cable Data Cable Protection Organizer Holder Fixed Cable Clip Silicone Cable Organizer

(0)
0.59лв. 0.97лв.
Инв.: t20366
Категория: Аксесоари за бюро & Организатор
Цвят:

Пълно описание

Характеристики:

1. Многофункционално подреждане: нашият навивач за съхранение на кабели за данни може не само да съхранява кабели за данни, но и да бъде подходящ за различни кабели за слушалки и кабели за зареждане, за да реши лесно разхвърляния проблем на вашия работен плот.

2. Изработени от висококачествени материали: TPU материали с трайна и добра еластичност могат да бъдат използвани повторно, издръжливи и няма да повредят вашите проводници.

3. Уникален дизайн: компактният и преносим дизайн улеснява съхранението и намалява объркването. Направете всичките си кабели подредени, подредени и лесни за намиране.

4. Широко приложение: подходящо за дома, офиса, пътуването, дейностите на открито и т.н., за да отговори на вашите нужди за употреба по различни поводи. Независимо дали работите в кафене, учите в библиотека или дори по време на пътуването, можете лесно да съхранявате вашите кабели и кабели за данни.

5. Осигурете защита: този Winder предотвратява изтеглянето или преплитането на кабела за данни, като по този начин удължава експлоатационния живот на кабела и минимизира риска от падане или счупване на кабела. В същото време, с помощта на собствената си текстура, той увеличава якостта на захващане при връзката между кабела и оборудването, като по този начин постига по-висока безопасност.

Параметри на

продукта Име: настолен кабелен

организатор Тип навиване: Навиване

Стил на навиване: Прост

Материал: TPR + пяна лепило

Цвят: Черно и бяло

Опаковката включва: настолен кабелен органайзер * 1

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти