В наличност

3Pcs ъглов кръгъл хартиен удар в 3 стила 4/7/10Mm 3 в 1 ъглов резец ъглови перфоратори за хартиени занаяти, изработване на карти

(0)
29.61лв. 46.27лв.
Инв.: t1372
Категория: Образование и офис консумативи
Цвят:

Пълно описание

3Pcs ъглов кръгъл хартиен удар в 3 стила 4/7/10Mm 3 в 1 ъглов нож ъглови перфоратори за хартиени занаяти, изработване на

карти Изработен от висококачествена пластмаса и метал, този ъглов перфоратор за филе е издръжлив. Снабден с 3 различни стила, 3-в-1 ъглов филе Punch предлага широка гъвкавост при закръгляване на хартия и картон

Информация за размера: Заобленият ъглов перфоратор за хартия може да удари 4 мм, 7 мм, 10 мм заоблени ъгли, плоският ъглов перфоратор може да удари плоски ъгли с различна дължина, а красивият ъглов перфоратор може да удари ъгли с различни форми

Широка гама от приложения: Този ъглов удар е идеален за различни занаятчийски и DIY проекти, можете да го използвате, за да отрежете ъглите на поздравителни картички, покани, фоторамки, страници за скрапбук, книги с памет и др., Неговата гъвкавост и адаптивност го правят чудесно допълнение към всеки занаятчийски или DIY арсенал

Лесен за използване: просто плъзнете хартията или картона в хартиения ъглов филетер, подравнете ъглите, за да бъдат заоблени, и натиснете дръжката и скоро ще получите перфектния ефект на изрязания ъгъл, перфектно допълнение към докосването на вашите продукти.

Тези перфоратори за дупки са перфектни DIY аксесоари за направата на гениални и изискани занаяти, упражняване на ръчни умения и наслаждаване на щастливо свободно време.

Можете да дадете резачката за снимки като ежедневен подарък или празничен подарък на членове на семейството, приятели, роднини, колеги, съученици и съседи, които обичат занаятите, те ще бъдат доволни от изящната си изработка и практически функции.

Цвят: Цвят

на снимката Материал: пластмаса + метал

Съдържание на пакета:

3 x Ъглови перфоратори

Само съдържанието на горепосочения пакет, други продукти не са включени.

Забележка: Отразяването на светлината и различните дисплеи могат да причинят цвета на елемента на снимката малко по-различен от истинския. Допустимата грешка при измерване е +/- 1-3см.

За нас

Ние предлагаме добър продукт с най-добрата цена, ние подкрепяме на едро / Drop Shipping Поръчка

1. За поръчка за дропшипинг, моля, забележка "дропшипинг поръчка", ние ще я приоритизираме.

2. За поръчки на едро / дропшипинг, ако имате някакви идеи за цената или пакета, моля свържете се с нас предварително, ние ще ви дадем най-доброто обслужване, за да задоволите вашите изисквания.

За плащането

Ако срещнете някакъв проблем при извършване на плащането, моля, свържете се с Центъра за обслужване на клиенти на Tynki-maszynowe-lodz.eu, за да помолите за помощ:

За пратките

1.Ние ще изпратим поръчките възможно най-скоро в рамките на 2-5 дни (с изключение на почивните дни и националните празници), след като плащането ви приключи нормално.

2.Моля, напишете пълния си адрес за доставка с правилен телефонен номер и пощенски код, особено купувачите от Русия и Беларус, моля, потвърдете пълното си име.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти