В наличност

Стифиране на тава за хартия Desktop Non-Slip A4 хартия съхранение щанд преносим хартия организатор с голям капацитет за многократна употреба хартия притежател

(0)
17.80лв. 35.62лв.
Инв.: t13126
Категория: Образование и офис консумативи
Цвят:

Пълно описание

Организирайте работното си място с нашата стойка за съхранение на хартия. Перфектен за подреждане на хартия за рисуване, изпъкналото дъно осигурява стабилност, като същевременно подобрява ефективността на работа. Дизайнът му позволява високо използване на пространството, без да се въвежда бъркотия. Кажете сбогом на разхвърляните работни места и вземете вашите днес.

Спецификация:

име: Стифиране на хартия тава

Материал: ABS

Размер: както е показано на снимката

Опаковъчен списък: 1 * подреждаща се тава

за хартия Бележка:

Поради светлинните ефекти и ъглите на камерата, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Голям капацитет: Тавата за хартия с възможност за подреждане осигурява високо използване на пространството, за да поддържа работния плот чист и подреден. Тези тави могат да се подреждат една върху друга, което улеснява създаването на вертикална система за подаване за съхранение на хартия.С голям капацитет, тази файлова система осигурява достатъчно място за съхранение.

2.Anti-Skid Paper Tray: Поддържайте подреждането на хартиите организирани и сигурни с функцията за плъзгане на слота за карти на нашата тава, която предотвратява подхлъзване и накланяне, осигурявайки отлична стабилност.

3.Повдигната основа: Изключително проектирана тава за защита от влага и петна. Тавата за хартия се предлага с изпъкнало дъно, което предпазва долния слой документи от влага и петна. Уникалният му дизайн също така позволява лесно извличане на документите.

4.Увеличете производителността: U-образният дизайн на жлеба на нашата тава за хартия ускорява ефективността на работата ви, осигурявайки лесен и удобен достъп до вашите документи. Организирайте файловете си ефективно, като същевременно предотвратявате наранявания на пръстите и се възползвайте максимално от работния си процес.

5.Многофункционално съхранение: Поддържайте работата си чиста и подредена с нашата тава за хартия, която може да се подрежда.Съхранявайте всякакви документи, включително хартия за рисуване, писма, разписки и други, с това многофункционално решение за съхранение.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти