В наличност

Вечният молив Безкраен молив технология Мастило метална писалка Магически моливи Рисуването не е лесно да се счупи правият молив

(0)
0.55лв. 1.30лв.
Инв.: t9585
Категория: Химикалки, моливи и консумативи за писане
Цвят:

Пълно описание

Характеристика

1.100% чисто нов и високо качество

2. Подходящ за офис

Вечни характеристики на молива: Писецът е изработен от метал, който е малък и цветът му е подобен на обикновените моливи, може да пише гладко, а почеркът лесно се изтрива с гума. Дълга гума вътре, лесна за изтриване.

Принцип на работа: Причината, поради която тази метална писалка без мастило може да пише без заточване или мастило, е, че писецът се търка върху хартията, за да разложи молекулите на сплавта и да ги остави на повърхността на хартията; Писалката без мастило може да се прилага върху повечето хартия, а почеркът може да се запази за дълго време, независимо от температурата или метеорологичните условия.

Трайни моливи: Металните изтриваеми писалки могат да заменят до 100 традиционни моливи с помощта на компресирани писци, без да е необходимо да се изострят или заменят пълнителите; Тя ви помага да намалите времето за заточване или добавяне на мастило, спестявайки пари и може да ви служи дълго време.

Преносима писалка без мастило: Няма заточване, изискване за мастило. Осигуряване на удобно писане, без да се притеснявате за прекъсване на мастилото. Противоплъзгащ прът за писалка; Здрава щипка за писалка; Удобен захват. Стилен и деликатен дизайн, съотношение тегло към комфорт, много подходящ за деца и възрастни с дясна или лява ръка.

Страхотни подаръци: Тези метални писалки без мастило могат да се разглеждат като практични подаръци за деца, ученици, учители, приятели и т.н. няма да консумират дърво, без мирис и безопасни за употреба; Те ще бъдат изненадани да получат такива деликатни подаръци.

1.материал: графит

2. цвят: Както показват

снимките 3. размер: както показва

картината Пакетът включва:1pc

Бележка:

Моля, позволете малка грешка поради ръчно измерване.

Цветовете може да са малка разлика за различните дисплеи на монитора.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти