В наличност

Bust статуя писалка притежателя смола римска скулптура десктоп организатор смола материал козметична четка притежателя за училище спалня проучване

(0)
56.76лв. 87.33лв.
Инв.: t9379
Категория: Аксесоари за бюро & Организатор
Цвят:

Пълно описание

Подобрете бюрото си с нашия издръжлив държач за писалка, вдъхновен от великия владетел на древния Рим.Украсете го с цветни химикалки и го използвайте за съхранение на моливи.

Спецификация:

Име на продукта: Държач за

писалка с римска статуя Материал: Мраморна смола

Размер продукта: около 8x20cm / 3.15x7.87in

Характеристики: издръжлив, опазване на околната среда, личност

Употреба: държач за писалка, държач за писалка, декорация

Опаковъчен списък:

1бр на смола молив притежателя

Бележка:

Поради различните настройки на осветлението и екрана, цветът на елемента може да е малко по-различен от картината.

Поради различните ръчни измервания, моля, позволете разлика от 1-2 см в размера.

Вижте повече подробности за

продукта 1.Timeless Style: Добавете нотка на исторически чар към бюрото си с този държач за молив от смола.Поразителният му дизайн е вдъхновен от великия владетел на древния Рим, демонстрирайки неговото величие и мъдрост с ретро усет, който със сигурност ще хване окото.

2.Създайте свой собствен: С този държач за молив от смола можете да го персонализирате според съдържанието на сърцето си. Украсете и графити върху него с цветни химикалки, което го прави наистина уникален и единствен по рода си. Изведете творческата си страна и направете изявление на бюрото или рафта си.

3.Висококачествен молив за смола: Изработен със здрав и устойчив на износване материал от смола, този държач осигурява дълготрайна употреба. Неговите гладки, издръжливи и не лесни за разбиване повърхности поддържат моливите, химикалките и другите канцеларски материали сигурно и спретнато организирани.

4.Creative и символични: Този държач за молив от смола е перфектен избор за тези, които обичат историята и културата, тъй като се отличава с деликатен дизайн, вдъхновен от древните цивилизации.Това е творчески и смислен подарък за вашето семейство и приятели, особено на рождени дни, Нова година или Коледа.

5.Широка гама от приложения: Трансформирайте пространството си с този държач за молив от смола. Той съхранява моливи, химикалки и канцеларски материали във вашия кабинет, спалня или училище. Можете дори да го използвате, за да държите цветя и да добавите докосване на природата към вашия декор.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти