В наличност

MOC ЧАСТИ 6138 високотехнологични инженерни самосвали строителни блокове превозно средство кола тухли комплект образователни DIY играчки за деца момчета

(0)
266.39лв. 355.18лв.
Инв.: t7440
Категория: Строителни играчки
Цвят:

Пълно описание

Име на продукта:MOC-6138 Peterbilt 389 с ултра спален вагон Категория:MOC World Pieces: 2085 MOC ID: # 6138 Този комплект съдържа: (C4187) 2085PCS добро качество тухли PDF инструкция за изграждане ЗАБЕЛЕЖКА ! Опаковката на продукта не съдържа стикери и се отпечатва по електронен път. Не включва мотор, генератор . Отпечатаните части се заменят с обикновени части и не съдържат аксесоари на трети страни. Ръководството и визуализациите са само за справка и са предмет на действителния пакет части. Този продукт е MOC продукт и не идва с хартиено ръководство. След като изпратите поръчката си, моля, посочете имейл адрес и ние ще изпратим електронната брошура на вашия имейл адрес. Всички части са проверени за качество преди доставката, така че ако откриете някои липсващи или повредени части, не се притеснявайте. Моля, свържете се с нас и ние ще ви ги изпратим незабавно безплатно.

За пратката

1.Доставка по

целия свят 2. Поръчките се обработват своевременно след проверка на плащането.

3. Изпращаме само до потвърдени адреси на поръчки. Вашият адрес на поръчка ТРЯБВА да съвпада с Вашия адрес за доставка. КУПУВАЧИТЕ ЩЕ БЪДАТ ОТГОВОРНИ ЗА ПРОБЛЕМИ С ДОСТАВКАТА, ПРИЧИНЕНИ ОТ ГРЕШКИ В ПОЩЕНСКИЯ КОД, АДРЕСА И Т.Н.

4. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ НА УСЛУГАТА се предоставя от превозвача и изключва почивните и празничните дни. Транзитното време може да варира, особено по време на ваканционния сезон.

5. Ако не сте получили пратката си в рамките на 60 дни от плащането, моля, свържете се с нас. Ние ще проследим пратката и ще се свържем с Вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е удовлетвореността на клиентите!

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Време за доставка:

Ретурен и възстановяване

1. Имате 7 дни да се свържете с нас и 30 дни, за да го върнете от датата на получаването му. Ако този артикул е във ваше притежание повече от 7 дни, той се счита за използван и ние няма да ви издадем възстановяване или замяна. Няма изключения! Разходите за доставка се поемат както от продавача, така и от купувача наполовина.

2. Всички върнати артикули ТРЯБВА да са в оригиналната опаковка и ТРЯБВА да ни предоставите номера за проследяване на доставката, конкретната причина за връщането и вашето po#.

3. Ние ще възстановим ПЪЛНАТА СУМА НА ПЕЧЕЛИВШАТА ОФЕРТА, при получаване на артикула в първоначалното му състояние и опаковка с включени всички компоненти и аксесоари, СЛЕД като КУПУВАЧЪТ и Продавачът анулират транзакцията от Tynki-maszynowe-lodz.eu.OR, можете да изберете да имате замяна.

4. Ние ще поемем всички разходи за доставка, ако продуктът (ите) не е както е рекламиран.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

За обратната връзка

Поддържаме високи стандарти за върхови постижения и се стремим към 100% удовлетвореност на клиентите! Обратната връзка е много важна Молим ви да се свържете с нас незабавно ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем задоволително да отговорим на вашите притеснения.

  • Пластмасов тип : ABS
  • Пол : Унисекс
  • Произход : континентален Китай
  • Препоръчителна възраст : 18+
  • Предупреждение : НЕ ЯЖТЕ
  • Материал : Пластмаса
  • Размер на блока : Малък градивен блок (съвместим с Lego)
  • Баркод : No

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти