В наличност

Кръгла тава Естествен бамбук сервиране плато преносим кръг десерт плоча за многократна употреба многофункционални колбаси сервиране съвет за плодове

(0)
29.50лв. 58.99лв.
Инв.: t495066
Категория: Начало Съхранение & Организация
Цвят:

Пълно описание

[Естествен бамбуков материал] Нашата тава е изработена от естествен бамбук, дебела, здрава и гладка повърхност, добро сцепление, за да предотвратите надраскване на пръстите и масата.

[Повдигнат ръб] Нашите тави разполагат с повдигнати ръбове, за да държат храната и другите предмети здраво на място, предотвратявайки разливи и подхлъзвания.

[Лесна грижа] Просто избършете тази кръгла тава с влажна кърпа и я съхранявайте на сухо място, моля, не накисвайте тавата във вода и не я излагайте на слънчева светлина.

[Информация за размера] Тази кръгла тава е с размери 13,8 x 13,8 x 0,8 инча, красива и универсална, което я прави подходяща за ежедневна употреба и забавление.

[Многофункционален] Нашите тави са подходящи за използване като тави за скута, тави за кафе или чай, тави за плодове, тави за закуски, тави за прибори за хранене. Можете дори да ги използвате като бамбукови тави за баня, бамбукови организационни тави, тави за саксии.

Спецификация:

Име на продукта:Кръгла тава

Материал: бамбук

Размер: 35x35x2cm

Забележка:

1. Не накисвайте тавата във вода и не я излагайте на слънчева светлина.

2. Възможно е да има леки разлики между картината и действителния цвят на стоката. Ще направим всичко възможно, за да ви покажем точния цвят.

3. Моля, позволете малка разлика в размерите поради ръчно измерване.

1 x Кръгла тава

Дървени тави за сервиране, кръгла тава

за колбаси

  • Име на марката : willstar
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти