В наличност

20-500pcs 6-цветни 6-нокът пластмасови растителни клипове Орхидея цвете подкрепа скоба закопчалка вързани пакет клон катерене лоза стволови градина инструмент

(0)
15.82лв. 31.63лв.
Инв.: t478484
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

【РАЗМЕР И КОЛИЧЕСТВО】- Клиповете за орхидеи осигуряват голяма подкрепа за орхидея или всякакви лозови пълзящи цветя.

【ЛЕКИ РАСТИТЕЛНИ КЛИПОВЕ】Пластмасовите растителни клипове са изработени от висококачествена пластмаса, която е лека, здрава и здрава. Това няма да направи теглото на растението лесно надолу.

【ЗАДРЪЖТЕ ЦВЕТНИ ШИПОВЕ ИЗПРАВЕНИ】Орхидея изгаси цвете шип, който може да стане топ тежък. Ако не ги заложите и не ги зарежете, те могат да се окажат висящи отстрани на пота. Залагането на цветните шипове и използването на клиповете за орхидеи са най-добрият начин за оформяне и защита на развиващите се цъфтежи. Използвайте го внимателно, за да закрепите цветния шип на всеки няколко сантиметра, като избягвате възлите на шипа.

【WIDE USAGES】Лозовите клипове могат да се използват не само за орхидеи, те са перфектни опорни клипове за всякакви пълзящи цветя, лозови зеленчуци, домати, боб.Работете по-добре от велкро и обратни връзки, тези клипове за орхидеи не отнемат време за навиване или отпускане при регулиране. Универсална употреба за подрязване на малки проводници или задържане на низ от празнични светлини на телен рафт. Очарователни за занаяти или използвани като щипки за коса.

【VALUE PACK】Включете в опаковка 20/50/100/200/300/500pcs клипове за орхидеи. Използвайте ги като цветни клипове, градински клипове, доматени клипове, клипове за боб, клипове за доматена пергола, щипки за лоза. Подходящ за закрепване на стъблото към стълб, пръчки или други колове. Лесен за използване и отворен за настройка.

Пакетът включва:

20/50/100/200/300/500 БР / ПАРТИДА.

Преглед:

100% чисто нов и високо качество;

Бележки:

1. Поради различния монитор и светлинен ефект, действителният цвят на артикула може да е малко по-различен от цвета, който е показан на снимките. Благодарим ви!

2. Моля, простете 1-3mm измерване отклонение поради ръчно измерване.

  • Материал : Пластмаса
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти