В наличност

Коледно дърво топки орнаменти 6бр живопис висящи топки висулка коледно дърво декорации висящи топки за празник сватба

(0)
17.59лв.
Инв.: t477415
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Описание:

1. Тези топки за коледни елхи орнаменти използват висококачествен ABS материал. По-безопасни от традиционните стъклени топки и все още оборудвани със своята красота и блясък.

2. Перфектен за дома, офиса, хотела, ресторанта, банкет, сватба и други коледни витрини, оформлението на декорацията, отговаря на вашите индивидуални нужди.

Спецификация:

Име на продукта: Коледно дърво декорация топка

Материал: ABS

Единичен размер: 6 см в диаметър

Размер на кутията: около 17 * 12 * 6 см / 6.69 * 4.72 * 2.36in

Брой: 6 бр./кутия

Цвят: както е показано

Повод: Коледна украса, висулки за коледни елхи, Навидадска украса, Новогодишна украса. Домашен декор, декор Noel, коледни подаръци, парти декор и др.

Списък на продуктите:

1 кутия * Коледна топка орнаменти (6бр / кутия)

Бележки:

Поради светлинните ефекти и ъглите на снимане, има разлика в цвета на продукта, моля, разберете.

Поради ръчното измерване има толеранс в размера на продукта.

Вижте повече подробности за

продукта 1.【Оставете добро впечатление】Използвайте коледни топки орнаменти, за да съответства на декорацията достатъчно, за да добавите различен блясък към коледната елха и да оставите добро впечатление за Christmas.It се предлага в различни цветове и стилове.

2.【Free to Use】Christmas Ball Ornaments Set, съдържа 6 топки, удобно е за вас да DIY декорации, така че да направите вашето пространство да изглежда по-интересно и да се насладите на DIY забавление.

3.【Надежден материал】Коледните топки, изработени от висококачествен ABS материал, са приятелски настроени към възрастни, деца и домашни любимци и имат характеристиките на издръжливи и щадящи кожата.

4.【Лесен за окачване】Топки за коледни елхи Орнаментите са лесни за окачване, защото са оборудвани с предварително прикрепен низ, така че лесно можете да ги окачите, където искате да украсите, много удобно.

5.【Широка гама от приложения】Комплект за орнаменти на топки за Коледа е широко използван. Подходящ е за много поводи като Коледа, Хелоуин, Деня на благодарността, сватби, годежи, годишнини, партита, маси и др.

  • Електронни : no
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти