В наличност

Castle Knight Confetti рожден ден Конфетис маса Scatter бебе булчински душ моминско годежно парти декорации

(0)
31.44лв. 37.43лв.
Инв.: t466753
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Скъпи приятелю, разполагаме със собствена фабрика, за да можем да проектираме всеки стил или цвят на маркери за чаши за вино, опаковки за торти, кутии за бонбони и покани. Ако имате нужда от помощ, моля свържете се с нас. Благодаря.

Когато поръчвате, pls ни кажете цвета, който искате в колоната за забележки или имейл до нас. Приемаме смесени цветове или само определен друг цвят. Pls да ни уведомите какви цветове искате. В противен случай ще изпратите цвета на изображението до вас. Всеки купувач ще получи прекрасен подарък от нашия магазин.

размер около 1-1.5inches

При поръчка, ако конфетите приемат персонализирани инициали или номера, моля, оставете инициалите или номерата и цветовете, които искате, в колоната за забележки или ни изпратете имейл в рамките на 24 часа. В противен случай ще ви изпратим цветните изображения. Надявам се, че можете да забележите this.18 цветове на разположение, ако искате да се смесват цветове, един цвят трябва да бъде най-малко 20pcs.

Съвети за поръчка:

За картите за лазерно изрязано място има два начина за закупуване:

1. Купете един цвят директно на 120pcs

2. Комбинирайте няколко цвята, за да получите един лот (120бр). Всеки цвят трябва да бъде най-малко 20бр. Изберете по-долу:

  • Номер на модела : 001
  • Име на марката : PARARTDIY
  • Повод : Парти
  • Класификация на продуктите : КОНФЕТИ

Тагове: confettis таблица разсейване

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти