В наличност

Изкуствени лозови насаждения Ръчно изработени лозови растения Листа Фалшиво растение за домашна кухня Офис Сватбено тържество Естетическа градинска стая

(0)
8.95лв. 17.90лв.
Инв.: t455595
Категория: Дом & Градина
Цвят:

Пълно описание

Точки:

1.Life-Like листа: Общата дължина на изкуствената костенурка листа растение е прибл. 76cm / 30in, че е със същия размер като истинското растение. Всяко зелено листо също има много стъбла, които го правят да изглежда много ярко и триизмерно.

2.No Необходима поддръжка: Ръчно изработените изкуствени лозови листа са вечнозелени през цялата година и не се повреждат лесно или избледняват, така че не изискват ежедневно почистване.

3.Multi-функционални: Тези UV-устойчиви изкуствени растения могат да се използват на много места, като например за сватби, спални, градини, балкони, люлки, търговски центрове, декорация на стълбища, както и да бъдат окачени на стени, врати, огледала и навсякъде, където искате.

4.Perfect декорация: Изкуственото саксийно растение е идеалната декорация за вашите стаи и первази на прозорците и това носи усещане за пролет на вас и вашето семейство, докато не е нужно да се притеснявате за поддръжката.

5.Ръчно сглобени: Нашата фалшива бръшлянова лоза се сглобява на ръка, така че ако някои листа паднат, лесно можете да ги инсталирате отново. Той е много издръжлив и можете да го използвате дълго време.

Описание:

Това изкуствено растение от листа на костенурка е изработено от висококачествена тъкан и повърхността се филтрира с лепило, за да стане блестяща и ярка. Няма вода, не се изисква поддръжка, тъй като тези ръчно изработени изкуствени лозови листа са вечнозелени през всички сезони и не изсъхват, избледняват или лесно се повреждат.

Спецификации:

1.Shape: 5 вилици изкуствени костенурка листа

2.Материал: ABS

3.Specification: 1 клон с 5 вилици

4.Размери: Обща височина 76cm / 30in, височина с изключение на полюса 64cm / 25.19in

5.Net Тегло на един клон: 76g

Опаковъчен списък:

1* Изкуствена лоза

  • Растителен стил : БОНСАЙ
  • Произход : континентален Китай
  • Материал : ПАМУК

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти