В наличност

Смукателна писалка държач силиконово лепило молив притежател трайни писалка контейнер гладка бюро организатор за бюро училище работно място

(0)
0.92лв. 2.54лв.
Инв.: t45294
Категория: Аксесоари за бюро & Организатор
Цвят:

Пълно описание

Поддържайте работата си организирана и подредена с нашия държач за молив за бюро. Изработена от издръжливи, екологични материали, тя няма да повреди върха на писалката. Силната вендуза в долната част гарантира, че тя остава поставена или просто използвайте преносимия дизайн на предния край, за да я преместите навсякъде. Почистването е бриз - просто изплакнете с вода.

Спецификация:

Име на продукта: Държач за

смукателна писалка Тегло на продукта: 12g

Размер на продукта: (прибл.) 1.8 * 1.65 * 1.9cm / 0.71 * 0.65 * 0.75 инча

Материал на продукта: силикон

Добри съвети:

1. Поради причини като цветна температура на монитора, камера, околна светлина и фотографски умения, може да има леки цветови разлики в снимките на някои продукти. Цветът е подчинен на действителния продукт!

2. Моля, позволете малки разлики в размера, дължащи се на различни ръчни измервания.

Списък на пакетите:

Държач за смукателна писалка*1

Вижте повече подробности за

продукта 1.Висококачествен материал: Изработен от висококачествен силикон, този държач за смукателна писалка ще запази вашите писалки в перфектни условия. Неговият мек, но здрав материал е нежен към върха на писалката и няма лесно да се деформира. Защитете писалките и околната среда с този издръжлив и екологичен държач.

2.Steadfast засмукване: Силна вендуза на дъното лесно се придържа към всякакви гладки повърхности, осигуряване на сигурно задържане на стъкло, керамични плочки, дървени дъски и др. Насладете се на лесен достъп до вашата писалка и незабавно използване.

3.Лесен за почистване: Дръжте държача на смукателната писалка неопетнен само с изплакване с чиста вода. Кажете сбогом на мръсотията и упоритите петна: гладките повърхности осигуряват лесно почистване без допълнителни почистващи препарати.

4.Различни функции: Насладете се на удобството на нашия държач за смукателна писалка, който може да бъде разглобен, преместен навсякъде и използван повторно, без да се повредят стените или да се остави ляво.Перфектен за различни настройки като бизнес, училища или домове. Получете елегантна организация без стрес.

5.Great преносимост: Може лесно да се вдигне от вендузи, предния край преносим дизайн на нашия държач за смукателна писалка го прави лесен за носене. Получете елегантна организация без стрес.

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти