В наличност

Аксесоари -- Компютърна и мобилна телефонна скоба инвалидна количка рехабилитационна терапия консумативи черно CN; SHG BBR персонализиран пакет

(0)
401.91лв. 436.86лв.
Инв.: t426955
Категория: Инструменти
Цвят:

Пълно описание

Описание на продукта Компания за опаковане и доставка Въведение BangBang Robotics Co., Ltd, водещ световен доставчик на услуги за интелигентни помощни устройства, е създадена през 2016 г. Ние се ангажираме да структурираме нова екология за грижа за възрастни хора, да помогнем на хората с увреждания и да създадем по-добър начин на живот за групите с увреждания чрез технологии. Чрез енгергизация на интелигентните технологии, телемедицината, рехабилитацията на дома и помощното средство на живо ще бъдат интегрирани, за да доведат до разработването на помощно устройство 3.0. Компанията притежава множество основни независими права на интелектуална собственост и около 100 патента. Основните продуктови линии на компанията включват серия за домашна рехабилитация, пътуващи спомагателни серии и серии за медицински сестри и физиотерапия. Компанията има повече от 100 опитни бензиностанции в Китай.Продуктите на компанията са сертифицирани от много страни, а продуктите са продадени в повече от 10 страни, за да помогнат на около 10 000 потребители да водят нов живот.

Като продуктов тип научна и техническа корпорация, която приема AI и интелигентното развитие на помощни устройства от висок клас като основни технологии, BangBang Robot стартира три основни производствени линии за нуждите на семейната рехабилитация, личните изисквания за пътуване и сестринските изисквания: серия за рехабилитация на дома, пътуващи спомагателни серии и серии за медицински сестри и физиотерапия.

  • Тип : Части за ръчни инструменти, Инвалидна количка
  • Място на произход : Шанхай, КИТАЙ
  • цвят : черен
  • Име на марката : BBR
  • Произход : континентален Китай
  • Свойства : Консумативи за рехабилитационна терапия
  • пакет : Персонализиран пакет

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти