В наличност

Двуслойна кремация пепел гривна отваряема ключалка дизайн неръждаема стомана за домашен любимец / човешка пепел мъжки подарък мемориални бижута

(0)
55.96лв.
Инв.: t4182
Категория: Бижута и аксесоари
Цвят:

Пълно описание

Двуслойна кремация пепел гривна отваряема ключалка дизайн неръждаема стомана за домашен любимец/човешка пепел мъжки подарък мемориални

бижута Черта:

★ PREMIUM MATERIAL - Изработен от неръждаема стомана 316L и приет ръчен процес на полиране, което прави огърлицата с отлични антикорозионни и антикорозионни характеристики и е издръжлива при употреба.

★ УНИКАЛЕН МОДЕЛ - Гравирайте любими или важни букви, думи или модели върху огърлицата. DIY персонализирано и уникално бижу.

★ ПРЕВЪЗХОДНА СПОСОБНОСТ ЗА ЗАПЕЧАТВАНЕ - Сигурният капак на винта с резба на колието се предлага с херметично уплътнение, за да се гарантира сигурността на вътрешните елементи. 100% непропускливи и водоустойчиви.

★ СМИСЛЕНИ БИЖУТА ЗА СПОМЕН - Идеален подарък за вас, двойки, приятели и семейства.Колието може да побере малко количество сухи цветя, мръсотия, специални съобщения, коса, парфюм, останки и пепел, за да ви помогне да си спомните любим човек и незабравими спомени.

Предимството на неръждаемата стомана

♥ 316L неръждаема стомана е най-високият клас стомана в най-високата категория качество, тъй като този материал няма да бъде окислен, висока плътност, произведени бижута могат да бъдат полирани след доста чист блясък и доста популярни сред модните хора. Бижутата от неръждаема стомана 316L пометоха света.

♥ 316L неръждаема стомана е най-горният материал в стоманата. В никакъв случай не е обикновена неръждаема стомана или синтетична стомана. Той е много стабилен, няма да причини никакво въздействие върху човешкото тяло.

♥316L материал от неръждаема стомана като медицински клас продукт стойност не е Фиджи, често се използва в медицинската имплантация на човешки костни нокти, стомана, гръбначни уреди и други цели, за човешката кожа не е алергичен и не изключва деформация, това е 316L Стойността Предимство на неръждаема стомана Как да персонализирате ?

(1) Ние предлагаме безплатна услуга за гравиране, можете да оставите съобщение след поръчката, за да ни кажете какво искате да гравирате, ние ще гравираме според вашите изисквания

(2) Тя може да бъде гравирана с име, съобщение, дата и т.н. Когато го носите като напомняне, че любимият ви човек винаги в сърцето ви никога не е бил разделен.

(3) Моля, внимателно проверете съдържанието, което трябва да бъде гравирано, преди да направите поръчка

  • Fine or Fashion : Мода
  • Гривни Тип : Гривни
  • Произход : континентален Китай
  • Пол : Унисекс
  • Име на марката : impressjewelry
  • Тип метали : Неръждаема стомана
  • Стил : Класически
  • Материал : Метал

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти