В наличност

Неръждаема стомана храна Slicer Кухня замразени месо Slicer храна Кътър машина за нарязване Електрически хеликоптер с ключалка 220V Mincer

(0)
135.87лв. 181.16лв.
Инв.: t414054
Категория: Инструменти
Цвят:

Пълно описание

Диаметър на острието: 190mm

Важно за клиента:

1.Продуктът не включва данък, когато продуктът се изпраща във вашата страна, корабната компания ще се свърже с вас за митническо оформяне и данък върху вноса.

2..За начина на доставка, за безплатни продукти за доставка, ние ще го изпратим от TNT / Fedex / UPS / DHL и т.н., ще отнеме около 5-15 дни, За руски, Ако изберете "метода на доставка на продавача" ще го изпратите от KCE или CDEK, ще отнеме около 20-45 дни.

3.За клиенти на Русия: Пълното име на получателите ще бъде много полезно при подаване на поръчката.

4. За клиент, който от САЩ, Великобритания, Франция, Германия и т.н., Ако изберете "начин на доставка на продавача, ние ще ви помогнем да организирате пратката по море и доставка до най-близкото морско пристанище!

Ако корабоплаването по море, след пристигане в пристанището на местоназначението, купувачът трябва да плати таксите за местоназначение (като такси за обработка на терминали, такси за документи, такси за съхранение и т.н.), данък, за да извърши митническото оформяне и да вземе стоките.

След получаване на стоката, ако срещнете някакви проблеми, моля свържете се първо с нас. Ще направим всичко възможно да се справим.

Ако е възможно, моля, поискайте и добър коментар, благодаря!

  • Номер на модела : SL4382
  • Напрежение : 220V
  • Произход : континентален Китай
  • Име на марката : KOTUMY

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти