В наличност

Възглавница за китката на мишката Регулируема лента Bouncy памук удобна възглавница за китката за офис работници

(0)
7.57лв. 10.11лв.
Инв.: t396759
Категория: Красота и здраве
Цвят:

Пълно описание

2Pcs мишка китката почивка регулируема лента подскачам памук удобна китка възглавница за офис работници

Характеристика: 1. ПОДДРЪЖКА НА КИТКАТА: Нашата почивка за китката действа като малка възглавница за китката ви, осигурявайки оптимална подкрепа и ви помага да се сбогувате с умората и дискомфорта на ръката на мишката.

2. РЕГУЛИРУЕМА ЕЛАСТИЧНА ЛЕНТА: Високата еластичност на регулируемата каишка на опората на китката осигурява удобно прилягане за повечето хора, дори при продължително носене, без да причинява свиване или дискомфорт.

3. ВГРАДЕН ПАМУК: Възглавницата за китката е проектирана с вграден слой памук, осигуряващ плюшено и подскачащо усещане, което осигурява максимален комфорт.

4. ЕРГОНОМИЧЕН ДИЗАЙН: Възглавницата за китката е ергономично оформена, за да съответства на естествената извивка на китката ви, насърчавайки правилното подравняване на китката и намалявайки напрежението по време на часове на използване на компютър или мишка.

5. УНИВЕРСАЛЕН И ПРАКТИЧЕН: Нашата поддръжка на китката на мишката е подходяща за широк спектър от дейности, включително работа в офис, игри и всякакви други задачи, които изискват използването на компютър или мишка. Той осигурява перфектния баланс на комфорт и подкрепа за китките ви, което го прави необходим аксесоар за ежедневна употреба.

Спецификация: Тип артикул: Подложка за китката на

мишката Материал: Памук

Списък на пакетите: 2 x Mouse Wrist Rest

За обратната връзка

Поддържаме високи стандарти за върхови постижения и се стремим към удовлетвореност на клиентите! Обратната връзка е много важна Молим ви да се свържете с нас незабавно ПРЕДИ да ни дадете неутрална или отрицателна обратна връзка, за да можем задоволително да отговорим на вашите притеснения.

Невъзможно е да се справим с проблемите, ако не знаем за тях!

1) Приемаме Alipay, West Union, TT. Всички основни кредитни карти се приемат чрез сигурен платежен процесор ESCROW.

2) Плащането трябва да се извърши в рамките на 3 дни от поръчката.

3) Ако не можете да платите веднага след приключване на търга, моля, изчакайте няколко минути и опитайте отново Плащанията трябва да бъдат завършени в рамките на 3 дни.

За доставката

1. ДОСТАВКА ПО ЦЕЛИЯ СВЯТ. (С изключение на някои държави и АПО / FPO)

2. Поръчките се обработват своевременно след проверка на плащането.

3. Изпращаме само до потвърдени адреси на поръчки. Вашият адрес на поръчка ТРЯБВА да съвпада с Вашия адрес за доставка.

4. Показаните изображения не са действителният елемент и са само за ваша справка.

5. ТРАНЗИТНО ВРЕМЕ НА УСЛУГАТА се предоставя от превозвача и изключва почивните и празничните дни. Транзитното време може да варира, особено по време на ваканционния сезон.

6. Ако не сте получили пратката си в срока, моля свържете се с нас. Ние ще проследим пратката и ще се свържем с Вас възможно най-скоро с отговор. Нашата цел е удовлетвореността на клиентите!

  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти