В наличност

Преносим пистолет за запояване на батерии За Dewalt 18 / 20V литиево-йонна батерия 30W аксесоари за електроинструменти за запояване (без батерия)

(0)
72.86лв. 80.95лв.
Инв.: t395158
Категория: Инструменти
Цвят:

Пълно описание

Преносим пистолет за запояване на батерии За Dewalt 18 / 20V литиево-йонна батерия 30W аксесоари за електроинструменти за запояване (без батерия) Характеристики:

Работи на батерии - Този пистолет за запояване е съвместим с литиево-йонна батерия Dewalt 20v Max. Безжичният дизайн ви улеснява да работите и лесно можете да го занесете на всяко място, за да го използвате.

Универсален инструмент за запояване - Нашият захранващ механизъм отнема диаметъра на проводника за запояване от 0,8 ~ 1,2 мм. Телта за запояване може да се подава от пистолета. Този инструмент може да се използва навсякъде за дома, студиото, производствените линии на продуктите и др.

Гениален дизайн - Това е гениален дизайн с подаващо устройство за запояване, прикрепено към спойка. Тъй като не можете да използвате другата си ръка, за да захранвате спойката, това е третата ръка, от която някога сте се нуждаели. Дръпнете спусъка, за да регулирате колко бързо искате да излезе макарата. Когато е сглобен правилно, този инструмент прави запояването бриз.

Широко използван - Чудесно за заваряване на платки, ремонт на уреди, изработка на бижута и метални шапки, компютър и направи си сам. Много подходящ за начинаещи, заварчици, основно домакинско оборудване, обучение на инженери по заваряване и др.

Спецификации:

Мощност: 30W

Температура: 842 ° F / 450 °C

Приложим диапазон на диаметъра на спойката: 0.8-1.2MM

Материал на нагревателната сърцевина: Керамика

Пакетът включва:

1 Pc пистолет за запояване (Не включва тел за запояване и батерия)

Моля, обърнете внимание:

1. Батериите и кабелът за запояване не са включени.

2. Моля, потвърдете съвместимостта преди закупуване.

3. Този артикул не е оригинален продукт на Dewalt, а висококачествен, издръжлив и дълготраен.

  • DIY консумативи : ЕЛЕКТРИЧЕСКИ
  • Произход : континентален Китай

Отзиви на купувачи

Вашата количка (0)

Във вашата кошница няма продукти